Τεράστια επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο τουρνουά Fair play (300+ φωτό, βίντεο)


Πραγματικά, η χθεσινή εκδήλωση του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος fair play στην Πάτρα στο γήπεδο του Ατρομήτου στα Ζαρουχλέικα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το διοργάνωσαν ο Ατρόμητος Πατρών μαζί με το Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και πραγματικά ήταν μια εκδήλωση άρτια οργανωμένη, με όλους να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Οι δύο κερκίδες στα Ζαρουχλεΐκα ήταν ασφυκτικά γεμάτες με τους γονείς των λιλιπούτιων αθλητών αλλά και απλό κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Και σίγουρα θα καθιερωθεί και θα γίνει ακόμα καλύτερο τα επόμενα χρόνια.

Τι πιο όμορφο να βλέπεις παιδάκια από διάφορες ομάδες να χαίρονται να παίζουν ποδόσφαιρο.

Και μιλάμε για πάνω από… 500 παιδιά που έπαιξαν με τις ομάδες τους.

Εκτός από τον Ατρόμητο και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου το παρόν έδωσαν από την Πάτρα ο Άρης Πατρών, ο Αχαιός Σαραβαλίου, και η Αρόη.

Επίσης, η ομάδα του Αθλητικού ομίλου Αιγίου, ο Ολυμπιακός Πύργου καθώς και η ομάδα Ρακούν από την Άρτα.

Μια εκδήλωση που κράτησε για πάνω από 3.5 ώρες αφού ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 21:30 το βράδυ με μια εντυπωσιακή τελετή λήξης με άφθονα πυροτεχνήματα όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Όλες οι ομάδες πήραν βραβεία και το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών αθλητών ήταν η ανταμοιβή όλων όσων μόχθησαν γι’ αυτό το γεγονός και ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κουρλέση του Ατρομήτου που έτρεχε έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια…

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και φυσικά να γίνει θεσμός…

  Βίντεο

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...329 από τις 329 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: