Τακτοποιήθηκαν οι εκκρεμότητες – Κανονικά ο Τσικλητήρας στη Μυτιλήνη


Η απεργία των ναυτεργατών της ΠΝΟ συνεχίζουν την απεργιακή του κινητοποίηση που αναμένεται μέχρι και το Σ/Κ τουλάχιστον να δημιουργεί προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μεταφορές.

Μετά τα «τραβήγματα» του Αιολικού που είχε πρόβλημα να μεταβεί στην Πάτρα για το προγραμματισμένο για την περασμένη Τετάρτη παιχνίδι του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, τώρα είναι η σειρά του Τσικλητήρα Πύλου να το περάσει όλο αυτό αφού πρέπει να είναι στο νησί για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Ο Τσικλητήρας μάλιστα, εκτός του ζητήματος του μέσου μεταφοράς, τον τελευταίο καιρό έχει επιπλέον να αντιμετωπίσει θέματα οικονομικής φύσης (και ο Αιολικός, βέβαια, στην αντίστοιχη περίπτωση είχε εκφράσει αδυναμία να καλύψει έξοδα διανυκτερεύσεων στην πρωτεύουσα της Αχαΐας). Θυμίζουμε ότι οι παίκτες του Τσικλητήρα είχαν κάνει αποχή από μια προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναρκαδικό για οικονομικές εκκρεμότητες. Τελικά, υπήρχε θετική εξέλιξη και ο Τσικλητήρας όχι μόνο κατέβηκε στο γήπεδο, κατάφερε να πάρει και ένα σημαντικό διπλό.

Παρ’ όλα αυτά, οι εκκρεμότητες προς τους παίκτες δεν έχουν πάψει να υπάρχουν, απλά γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν σιγά-σιγά ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ως ώρας αυτό φαίνεται να το πετυχαίνει η διοίκηση του Τσικλητήρα και έτσι η ομάδα θα πετάξει με αεροπλάνο το Σάββατο προς τη Μυτιλήνη, θα κάνει μια διανυκτέρευση, και μετά τον αγώνα της Κυριακής (έναρξη: 15.00) θα γυρίσει με τον ίδιο τρόπο πίσω στην έδρα της.


Περισσότερα: