Συνεχίζει η Αχαϊκή με τα ίδια άτομα να απαρτίζουν το Δ.Σ.


Ανακοίνωση για την επόμενη μέρα του συλλόγου εξέδωσε η Αχαϊκή αναφέροντας πως τα άτομα που απαρτίζουν τη διοίκηση παραμένουν τα ίδια αφού μετά από τρεις Γενικές Συνελεύσεις δε προέκυψε ενδιαφέρον από άλλα άτομα για να ασχοληθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στο χτεσινό κρίσιμο Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Έχοντας τον χρόνο αντίπαλο και όχι σύμμαχο από εδώ και πέρα, μετά από 50 μέρες απραξίας και τρεις γενικές συνελεύσεις τα μέλη που τελείωσαν την σαιζόν 2018 – 2019 συνεχίζουν στο Δ.Σ της ομάδας αφού δεν υπήρξε κανένα επίσημο ενδιαφέρον από κανένα.

Από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ξεκινούν τα πάντα να λειτουργούν εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019 – 2020 που η ομάδα μας θα κλείνει 100 χρόνια ιστορίας στην ποδοσφαιρική ζωή της χώρας μας.

Ανεπίσημα μέχρι τώρα έχουν γίνει επαφές με ανθρώπους που αγαπάνε την Αχαϊκή και θέλουν να προσφέρουν στην προσπάθεια αυτή ανασύνταξης και αξιοπρέπειας που ξεκίνησε πέρσι με τόσα προβλήματα αρχές Αυγούστου του  2018.

Στόχος είναι η προσφορά στην ομάδα μας  και όχι θέσεις και αξιώματα από κανένα.

Ανακοινώσεις για ονόματα θα γίνουν όταν θα έχουν  ολοκληρωθεί όλες οι επαφές με νέα μέλη.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια η πόρτα της Αχαϊκής είναι ανοικτή και μέσα από την ΣΥΝΔ (ιαδ)ΡΟΜΗ θα προσπαθήσουμε να ξαναγίνει η ομάδα μας μεγάλη, να γυρίσει εκεί που ανήκει, με αρχές και δικά της παιδιά που ήρθαν αυτήν την σαιζόν  στην ομάδα αλλά και “ανεβαίνουν” από την Ακαδημία της.

Πρόθεση του Δ.Σ είναι να βρεθεί χώρος στο κέντρο της Αχαγιάς και να επαναλειτουργήσουν τα γραφεία της Αχαϊκής για να υπάρχει άμεση επαφή με τον κόσμο της.

Τίποτα δεν είναι εύκολο και κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί μπορούμε…

ακόμα και η μικρότερη προσφορά που είναι  παρουσία στο γήπεδο είναι σημαντική.

Η σεζόν 2019 – 2020  που η ΑΧΑΙΚΉ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής ξεκινάει την ημέρα της θρησκευτικής γιορτής του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Ιωάννη στις 24 Ιουνίου.Περισσότερα: