Η Superleague απορρίπτει ανθρωπιστικό μήνυμα στην φανέλα της ΑΕΛ


Μια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι απορρίφθηκε από τη Superleague ανθρωπιστικό/κοινωνικό μήνυμα που ήθελε η ομάδα να φέρει στη φανέλα της το οποίο εξέφραζε αλληλεγγύη προς του πρόσφυγες.

Τη στιγμή που ιδιώτες και ομάδες κάνουν διάφορες συμβολικές ή μη ενέργειες συμπαράστασης στους ασθενεστέρους, Έλληνες ή ξένους είναι άνευ σημασίας, η ίδια η Λίγκα αντί να είναι παράγοντας προτροπής και συμβολής, ουσιαστικά έρχεται με τέτοιες αποφάσεις να υποσκάψει ακόμα και όσες δράσεις γίνονται!

Ας βάλουν στην ΑΕΛ «καλά ψώνια σε όλους», να είναι όλοι ευτυχισμένοι…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την πλήρη ανεξαρτησία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέκυψε σε ευτελείς οικονομικά προτάσεις για το μέγεθός της, με συνέπεια να παραμείνει χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της.

Αντ’ αυτού αποφάσισε μέσω αυτής να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά έως και ανθρωπιστικά ζητήματα της εποχής μας, αποτυπώνοντας τη φράση “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας”.

Δεδομένου ωστόσο του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!”


Περισσότερα: