Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων στην Ε.Π.Σ. Αχαϊας

ΕΠΣΑ


ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Παραβατικότητα και PSI

«Ε, όχι να μας κάνετε μαθήματα περί νομιμότητας κ. Μπαλαφούτη …. Αρκετά πια, οι παράγοντες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν μπορείτε επιτέλους να παίζεται με την νοημοσύνη μας. Μιλάτε εσείς που έχετε καταστρατηγήσει τα πάντα στην ΕΠΣΑ; Έχετε το θράσος να λέτε ότι «θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα» όταν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την νομιμότητα από την παραβατικότητα;

Νομιμότητα, κ. Μπαλαφούτη, είναι να κάνετε ένα μόνο συμβούλιο τους τρεις τελευταίους μήνες, ενώ το καταστατικό προβλέπει τουλάχιστον δύο το μήνα; Νομιμότητα είναι να μην δέχεστε γραπτό αίτημα προς συζήτηση στο Δ.Σ. από το 1/3 των μελών και να μην το συμπεριλαμβάνετε στην ημερήσια διάταξη; Νομιμότητα είναι να μειώνετε το PSI, δηλαδή κούρεμα ποινής ποδοσφαιριστή, σε βάρος άλλων ομάδων με το ίδιο συμφέρον; Νομιμότητα είναι να έχετε καταργήσει τον Γενικό σας Γραμματέα, χωρίς να έχει παραιτηθεί;

Με ποια απόφαση υπογράφει η αναπληρωτής γραμματέας; Νομιμότητα είναι να μην έχετε εμφανίσει τα οικονομικά (έσοδα – έξοδα) της ΕΠΣΑ των δύο τελευταίων μηνών; Νομιμότητα είναι να διοικεί η μειοψηφία, δηλαδή τα 4/11 του Δ.Σ., όπως γίνεται στο ολοκληρωτικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας; Νομιμότητα, κ. Μπαλαφούτη, είναι να κλείνονται συμφωνίες με εταιρία φωτοβολταϊκών χωρίς ΚΑΜΙΑ απόφαση του Δ.Σ. και χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας; «Αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσε του εξουσία» είπε κάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν.

Είστε από αυτούς, κύριε Μπαλαφούτη, που εκμεταλλεύονται τα προνόμια που τους δίνονται για να βγάλουν όλα τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες που κουβαλούν και που πιθανό δεν μπορούσαν να εκδηλώσουν νωρίτερα. Που προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους επικαλούμενοι συνεχώς το ρόλο και τη θέση τους, αλλά το μόνο που καταφέρνουν να κερδίζουν είναι αντιπάθειες. Κύριε Μπαλαφούτη, ή εκτίθεστε ή σάς εκθέτουν. Μήπως έχετε σκεφτεί να αλλάξετε τον νομικό σας που σάς γράφει τις ανακοινώσεις; Όσο κι αν προσπαθεί να σας βοηθήσει, τον Φεβρουάριο θα παραδώσετε την καρέκλα, εκτός αν την πάρετε σπίτι σας ….

Υ.Γ. Όσο για το Δ.Σ. της 13/12/2016, ενημερώνουμε τα σωματεία ότι ο λόγος της μη παρουσίας μας στην συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι επειδή τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ήδη συζητηθεί στο προηγούμενο Δ.Σ. (συνεδρίαση Νο 52), στην οποία ο πρόεδρος κ. Μπαλαφούτης και τρία ακόμα μέλη ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ από την αίθουσα. Υπάρχει και το σχετικό πρακτικό με τις υπογραφές των 6 μελών που ήταν παρόντες (υπήρχε απαρτία) και περιμένουμε τον κ. Μπαλαφούτη να παραδώσει επιτέλους το βιβλίο πρακτικών στον Γενικό Γραμματέα, κ. Μπασκούτα για να συμπεριλάβει τις αποφάσεις που πάρθηκαν.»

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ

13/12/16


Περισσότερα: