Στον Παλληξουριακό ο Γεράσιμος Πολλάκης


Δύσκολο σίγουρα θα είναι το έργο του Παλληξουριακού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου σχεδόν οι μισές ομάδες από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν.

Πάντως η προσπάθεια θα γίνει και ένας έμπειρος παίκτης που σίγουρα θα βοηθήσει είναι ο Μάκης Πολλάτος ο οποίος από τους Πρόννους τα δύο τελευταία χρόνια, μετακομίζει στο Ληξούρι.

Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση του ανέφερε:

“Η εκτίμηση μου για το σύλλογο και τους ανθρώπους εκεί είναι τεράστια και θα συνεχίσει να είναι όπως και οι σχέσεις μας.

Μου φερθήκατε άψογα όπως το ίδιο προσπάθησα να κάνω και εγώ δίνοντας ότι μπορώ σε κάθε ματς.

Καταφέραμε πολλά κ φυσικά επιτευχθεί και ο πρώτος στόχος που είχα όταν ήρθα στην ομάδα να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, το πρώτο στην Α’ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου το οποίο έμελλε να είναι από τα πιο γλυκά που έχω πάρει ποτέ αν θέλετε, με τον τρόπο τον οποίο ήρθε.

Σίγουρα θα μου λείψει αυτή η τρέλα και η ξεγνοιασιά που είχα μαζί σας στις προπονήσεις τα πειράγματα και ο τρόπος με τον οποίο ευχαριστιέστε το ποδόσφαιρο.

Χωρίς εντάσεις, χωρίς ίντριγκες, χωρίς πίεση και γκρίνιες αλλά με κύριο στόχο τις καλές σχέσεις μεταξύ του συνόλου, χωρίς διαχωρισμούς και πρέπει, αλλά με μεράκι και αγάπη για το άθλημα γιατί μην ξεχνάμε χομπίστες είμαστε.

Αυτός θεωρώ ήταν και ο κύριος λόγος που η ομάδα κατάφερε αρκετές επιτυχίες τα τελευταία 3 χρόνια και που για μένα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί μιας και διαθέτει παιδιά με πλούσιο ταλέντο και ανθρώπους που είναι κοντά και νοιάζονται για τον σύλλογο και όχι για συμφέροντα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης που αντέχατε και την γκρίνια μου κάθε φορά που έχανα σε κάνα δίτερμα η σε κάνα αγώνα μιας και πολλές φορές ξέρω ότι το παράκανα και δεν αντέχω την ήττα.

Θα σας έχω μέσα την καρδιά μου και σας ευχαριστώ για όλα ραντεβού πλέον για καμία κραιπάλη, ξέρετε ότι σε αυτά πάντα είμαι μέσα.

Εις το επανιδείν.


Περισσότερα: