Στη Θύελλα Πατρών ο Νικολόπουλος. Η ανακοίνωση του παίκτη


Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Θύελλα Πατρών αφού απέκτησε το Δημήτρη Νικολόπουλο ο οποίος αγωνίζονταν στον ΠΑΟ Βάρδας.

Η αξία του Νικολόπουλου αλλά και η εμπειρία του σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ τη Θύελλα η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά.

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του πολύπειρου μεσοαμυντικού Δημήτρη Νικολοπούλου στην κυανόλευκη οικογένεια.

Ο Δημήτρης Νικολόπουλος με την μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα επι σειρά ετών σε Β και Γ Εθνική επέστρεψε στην ομάδα μας έτσι ώστε να συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, η μεγάλη του εμπειρία και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του είναι χαρακτηριστικά αδιαμφισβήτητα που θα βοηθήσουν τους νεαρούς ταλαντούχους συμπαίκτες του να εξελιχθούν αλλά και την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!!!

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία προσωπική και οικογενειακή και να εκπληρωθούν οι κοινοί μας αγωνιστικοί στόχοι».

Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε και ο Νικολόπουλος για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟ Βάρδας η οποία αναφέρει τα εξής:

“Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος… άλλοτε θετικό και πολλές φορές αρνητικό…

Η δικιά μου συνεργασία με το σωματείο της Βάρδας ήταν μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με πολλές θετικές στιγμές!!! Οφείλω να ευχαριστήσω ειδικά τους Ιωάννη Λέντζα, Δημήτρη Νικολάου, Γρηγόρη Παλούμπη, Κώστα Παλούμπη, Βαγγέλη Περδίκη και όλους τους υπόλοιπους που μετουσιώσαν την έννοια της οικογένειας σε μια ποδοσφαιρική ομάδα

Έφτασε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω την ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ για καθαρά οικογενειακούς λόγους και ευχή μου είναι το σωματείο να συνεχίσει στον δρόμο της επιτυχίας όπως οφείλει!!!

Είς τό επανιδείν


Περισσότερα: