Στη Σκιάθο για διακοπές Ανδριέλλος, Δημητρακόπουλος, Μικές (φωτό)

Ξέφυγαν από τη ρουτίνα της Πάτρας και απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους τυχαία στο ίδιο νησί. Δεν πήγαν παρέα, ο καθένας ξεχωριστά, αλλά κοινός προορισμός το πανέμορφο νησί της Σκιάθου.

Ο Νίκος Ανδριέλλος με το έτερον ήμισυ Γιώτα Καρρά, ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Γιαννακοπούλου και ο Χρήστος Μικές. Και απ ό,τι μαθαίνουμε στη κυριολεξία έχουν πάθει… πλάκα με το συγκεκριμένο νησί.

Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία τελειώνουν σύντομα.

Από βδομάδα επιστροφή στη ζέστη και το τσιμέντο της πόλης. Για τον Νίκο Ανδριέλλο τον περιμένει η προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας που ήδη ξεκίνησε από προχθές και οι συμπαίκτες τους ήδη νιώθουν τι θα πει προετοιμασία σε συνθήκες καύσωνα. Ανώμαλη προσγείωση; Απο τις διακοπές στο… λιοπύρι του Γρηγόριος Καλάκος; Ε, τι να κάνουμε τώρα; Το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία. Αγαθά κόποις κτώνται άλλωστε…

Για τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο οι διακοπές δεν τελειώνουν στη Σκιάθο αφού η προετοιμασία με τη νέα του ομάδα την Εράνη Φιλιατρών θα ξεκινήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Οπότε μπορεί να κάνει λίγα μπάνια ακόμα….

Για τον έμπειρο Χρήστο Μικέ δεν γνωρίζουμε κάτι αλλά σίγουρα το καλοκαιρινό «βασανιστήριο» δε το γλιτώνει κανείς υγιής εν ενεργεία παίκτης!

Εμείς να ευχηθούμε καλές διακοπές και καλή σας επιστροφή στη Πάτρα.

  Φωτογραφίες


Περισσότερα: