Στη Γ’ Εθνική η ιστορική Νάουσα με το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου


Επειδή στην… Ελλάδα ζούμε και έχει συμβεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν δε γινόταν να μη συμβεί και φέτος…

Πως έχουν τα πράγματα;;

Ο Αστέρας Τριποτάμου μέσω των μπαράζ του Μαϊου πήρε την άνοδο από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική…

Όμως αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή στην Εθνική κατηγορία που σαφώς στο οικονομικό κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το τοπικό…

Έτσι λοιπόν μετά από συζητήσεις η ομάδα της Νάουσας (τα τελευταία χρόνια ήταν στην αφάνεια αλλά παλιότερα είχε φτάσει να αγωνίζεται στην Α’ Εθνική) θα πάρει το ΑΦΜ του Αστέρα και θα παίξει αυτή στη Γ’ Εθνική…

Η ανακοίνωση της Νάουσας:

Ομόφωνη απόφαση συμμετοχής του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2022-23 μέσω του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του ΦΑΣ στη συνεδρίασή του.

Αντίστοιχη απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Αστέρα Τριποτάμου. Η πρόταση θα τεθεί μέσα στις επόμενες μέρες προς έγκριση σε έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΑΣ Νάουσα. Όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, η πρόταση αυτή είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών διαπραγμάτευσης με τους ανθρώπους του Αστέρα Τριποτάμου και είναι μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του ΦΑΣ να κάνει ένα σοβαρό και μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, συμμετέχοντας στο αξιολογημένο και αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 18 ομάδων, που φυσικά είναι πιο κοντά στο γόητρο και στις στοχεύσεις του συλλόγου και των φιλάθλων του.

Από την πλευρά του Νομικού Συμβούλου, Γιώργου Κωστή, τονίστηκε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με έδρα το γήπεδο της Νάουσας, με τα χρώματα και το έμβλημα του ΦΑΣ, ενώ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης και απορρόφησης του συλλόγου του Αστέρα Τριποτάμου από τον ΦΑΣ Νάουσα.


Περισσότερα: