Σταθάκης: Παίζεται βρώμικο παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη μας


Αιχμηρές δηλώσεις μετά το διπλό της Παναχαϊκής στη Βάρδα έκανε ο Πέτρος Σταθάκης έχοντας παράπονα από τη φιλοξενία αλλά και το παρασκήνιο που όπως είπε παίζεται πίσω από την πλάτη της Παναχαϊκής.

Τα όσα είπε αναλυτικά:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την παρουσία τους. Έδειξαν την προσωπικότητα που διαθέτουν σε ένα εχθρικό γήπεδο με τραγική αντιμετώπιση και φιλοξενία. Ακόμα πιο τραγικές φιγούρες, οι παράγοντες του ΠΑΟ Βάρδας που ειδικά φέτος έχουν δεχτεί μεγάλη βοήθεια από την Παναχαϊκή και εμένα προσωπικά. Το καλοκαίρι τους δώσαμε δύο παίκτες ως δανεικούς τον Ταρνάρη και τον Θωμά για να συμπληρώνουν με τους μικρούς αλλά ήδη έχω δώσει εντολή στα στελέχη της ομάδας να επιστρέψουν άμεσα αμφότεροι στις προπονήσεις της Παναχαϊκής.

Τραγική φιγούρα επίσης, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέντζας ο οποίος έβριζε εμένα, την Πάτρα και την Παναχαϊκή ενώ εκτελούσε και χρέη γιατρού αγώνα παρότι έχει θεσμικό ρόλο.

Σήμερα πιστεύω πως η μικρή κωμόπολη της Βάρδας κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τη μεγάλη Παναχαϊκή.

Εδώ και μερικές μέρες, παράνομα και χωρίς καμία άδεια συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟ Βάρδας ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, ενώ πήγε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Αν θέλουν τον παίκτη, ευχαρίστως θα τον παραχωρήσουμε με συγκεκριμένο αντίτιμο. Θέλω να σταθώ και στην απαράδεκτη έως χυδαία συμπεριφορά των Πατρινών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ Βάρδας.

Παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, έχουν ευεργετηθεί και έχουν φάει ψωμί από αυτήν, με τη στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με αναγκάζουν όσο θα είμαι στο τιμόνι της Παναχαϊκής να μην περάσουν ούτε απέξω από την Αγυιά.

Εξαιρώ από αυτές τις συμπεριφορές τον αρχηγό του ΠΑΟ Βάρδας Αντώνη Λιόση με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και έχω προσωπική άποψη.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους οπαδούς μας που έδωσαν δυναμικό παρών σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας και νικηφόρο παιχνίδι.

Καλώ τις δυνάμεις των οπαδών μας σε αφύπνιση και συσπείρωση για να πολεμήσουμε μαζί το βρώμικο παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη μας το οποίο γνωρίζουμε και από δω και πέρα θα αντιδράσουμε δυναμικά.

Στην Παναχαϊκή ποτέ δεν χαρίστηκε τίποτα.

Όλες τις μάχες τις έδωσε μέσα στο γήπεδο και θα συνεχίσει να το κάνει αντίθετα με άλλα παιχνίδια που βλέπουμε εδώ και καιρό ότι είναι φιλικά.

Όσοι μας έχουν κάνει κακό θα μας βρουν μπροστά τους και όσοι προσπαθήσουν να το κάνουν ας το σκεφτούν δύο φορές.

Το πρωτάθλημα δε θα γίνει πολεμικό, έχει ήδη γίνει και επειδή είμαστε καλοί στον πόλεμο είναι χαρά μας να πέσουμε στην αρένα με πρώτο εμένα.

Υ.Γ.1 Παντού είναι Αγυιά

Υ.Γ. 2 Μέσα στην Αγυιά δεν περνάει κανείς

Υ.Γ. 3 Μας προκαλεί εντύπωση που για πρώτη φορά δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη στα παιχνίδια του ομίλου μας σε Βάρδα και Ναύπακτο…


Περισσότερα: