Στα παράπονα του Κεραυνού για την έδρα του τελικού αναλώθηκε η συνέντευξη τύπου (φωτό+βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σε αίθουσα του Παμπελοπονησιακού σταδίου η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Αχαΐας που ως γνωστόν θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Κάτω Αχαγιάς.

Μετά απο κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. Οι άνθρωποι του Κεραυνού εξέφρασαν παράπονα για την έδρα του τελικού για το λόγο πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κάτω Αχαγιάς δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Απο την άλλη πλευρά η Ένωση υποστήριξε πως εφόσον η προκύρηξη προέβλεπε κάτι τέτοιο αν έφτανε ομάδα της Δυτικής Αχαΐας στον τελικό, συεεπώς  δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Να θυμίσουμε πως ο Κεραυνός ζήτησε να γίνει ο τελικός στο γήπεδο της Παναχαϊκής αλλά ο Πανμοβριακός ήταν κάθετα αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο πατώντας πάνω σε αυτό που έλεγε η προκήρυξη.

Απο πλευράς Ένωσης το παρών έδωσε ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, ο Κώστας Ντάσιος και ο Δημήτρης Σαρρής που ήταν και ο συντονιστής. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Αθλητικού τομέα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Άκης Μπαχράς.

Απο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου τοποθετήθηκαν ο γενικός αρχηγός Ηρακλής Νικολακόπουλος και οι παίκτες Γιάννης Δημητρίου, Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος.

Απο τον Πανμοβριακό ο πρόεδρος Δημήτρης Σπυρόπουλος,ο προπονητής Άγγελος Κωσταντινόπουλος,ο αρχηγός Παπαγεωργακόπουλος καθώς και απ τη διοίκηση ο Νίκος Καλλιμάνης(παραβρέθηκε και ο Αντώνης Δουραμάνης).


  Βίντεο


  Φωτορεπορτάζ


Περισσότερα: