Σπουδαίο διπλό Ναυπακτιακού με Θύελλα Πατρών (βίντεο-συνεντεύξεις-φωτό)


Η… καλή μέρα λέει από το πρωί φαίνεται (ή όχι) και στην περίπτωση της Θύελλας το ματς ξεκίνησε στραβά από τα πρώτα λεπτά.

Μόλις στο 5′ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Στέλιος Νάκα (πέτυχε χατ τρικ) έγραψε το 0-1 με τους γηπεδούχους από πολύ νωρίς να κυνηγούν στο σκορ.

Το πράγμα στράβωσε ακόμα πιο πολύ όταν στο 26′ ο Κατριβέσης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Αδαμόπουλος νικήθηκε από τον Αχαγιώτη γκολκίπερ του Ναυπακτιακού, Θανάση Δρακόπουλο.

Πάντως στο 37′ η Θύελλα έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ντίνου, αλλά δε χάρηκε για πολύ αφού στο 43′ ο Σταυρόπουλος πέτυχε το 1-2.

Η αρχή της επανάληψης ήταν… εφιαλτική για τη Θύελλα αφού μέσα σε δύο λεπτά δέχτηκε δύο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά ο αγώνας.

Στο 47′ ο Νάκα το 1-3 και στο 49′ ο Σταυρόπουλος το 1-4.

Η αλήθεια είναι χωρίς υπερβολή πως όσες ευκαιρίες έκανε ο Ναυπακτιακός τις μετέτρεψε σε γκολ.

Λίγο αργότερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής Στέλιος Νάκα έγραψε το 1-5 στο 57′ δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε η Θύελλα ήταν να μειώσει σε 2-5 στο 81′ με το Τσίγκρηλα.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκαν ο Ευάγγελου του Ναυπακτιακού στο 51′ και ο Τσίγκρηλας στο 91′.

Φωνές για τη διαιτησία του Παπαγεωργόπουλου από την Αργολίδα (Μαροκορδόπουλος-Τούμπας) σε κάποιες φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες.

Συνθέσεις

Θύελλα Πατρών: Σίδερης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσίγκρηλας, Δημητρίου ( 61′ Μπούμπαλης), Αγουρίδης, Κατριβέσης, Πανίτσας, Ντίνος, Κωνσταντινίδης, Αγγελής.

Ναυπακτιακός Αστέρας: Δρακόπουλος, Καζανάς, Μπατσής, Ευάγγελου, Καντάνης (46′ Γιαννόπουλος), Τεγούσης, Γκέτσι (80′ Μπίτσης), Κονίδας, Μπλέτσας (66′ Μεζίνι), Νάκα (60′ Θωμόπουλος), Σταυρόπουλος (80′ Καλαμπόκας).

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...59 από τις 59 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: