Σπουδαία δεύτερη σερί νίκη για ΠΑΟ Βάρδας με 1-0 τον Διαγόρα (βίντεο-φωτο)


Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν με… την πλάτη στο τοίχο και συγκεκριμένα στο -5 από τη ζώνη της σωτηρίας.

Με το τεράστιο διπλό που πήρε την Κυριακή στο Ηλειακό ντέρμπι με 1-2 στη Γαστούνη… πήρε ζωή και σήμερα με τη νέα νίκη κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων με 1-0 μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή.

Νίκησε δηλαδή δύο ομάδες που είναι πάνω από τη διαχωριστική γραμμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Όσον αφορά στο σημερινό ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει χωρίς να ξεχωρίζει κάποια από τις δύο ομάδες.

Στο 13′ ο Δημόπουλος έκανε χέρι στη μεγάλη περιοχή και ο Διονύσης Πλαστουργός που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν ψύχραιμος, νίκησε τον Μπαρδάκης δίνοντας το υπερπολύτιμο τρίποντο στο συγκρότημα της Βουπρασίας.

Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60′ το σκηνικό άλλαξε αφού ο Διαγόρας πίεσε αρκετά τους γηπεδούχους κερδίζοντας συνεχόμενα στημένα, κόρνερ και φάουλ.

Όμως δεν μπόρεσε σε κάποιο από αυτά τα στημένα να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός και έτσι φτάσαμε σ’ αυτό το 1-0.

Καλή η διαιτησία του Ηλία Ρέκκα από τη Μεσσηνία.

Και πάλι λίγος κόσμος στο Καλάκος περί τα 200 άτομα.

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης (87′ Σκούρτης), Τριανταφυλλόπουλος (82′ Καραμπούλας), Βλασσόπουλος (87′ Αγκαράι), Αποστολόπουλος (46′ Σκεπετάρης), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης (57′ Παπαδόπουλος)

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Καφεντζής, Τσιρίκος, Νικολακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Δ. Πλαστουργός (72′ Παπασπηλιόπουλος), Δ.Β. Πλαστουργός (56′ Βασιλόπουλος), Διονυσόπουλος, Πυρρής (82′ Φερεκίδης), Λαθύρης.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: