Σούπερ μεταγραφή Καλαμάτας με τον διεθνή θηριώδη γκολκίπερ Μέντες


Όταν έχεις 50 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας σου σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος.

Εξαιρετική μεταγραφή λοιπόν για την Καλαμάτα που αναπλήρωσε το κενό του γκολκίπερ Ταϊρή που αποχώρησε, με τον Ζόνας Μέντες.

Αγωνίστηκε φέτος στη Ζάκυνθο και παρά το ότι η ομάδα του υποβιβάστηκε αυτός ήταν εξαιρετικός και πολλοί είπαν πως αυτός ο γκολκίπερ δε παίζει σε υψηλότερη ομάδα.

Μάλιστα στον αγώνα Ζάκυνθος – Καλαμάτα 1-1 φέτος είχε στην κυριολεξία κατεβάσει τα ρολά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Από εκείνο το ματς οι Καλαματιανοί τον είχαν τσεκάρει και τους έκανε μεγάλη εντύπωση και τελικά τον εντάσσουν στο δυναμικό τους.

Είναι 33 ετών θηριώδης στην κυριολεξία 1, 91 ύψος και 50 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γουινέας Μπισσάου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ζόνας Μέντες για 2 χρόνια.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, με ύψος 1.91, έχει καταγράψει 50 συμμετοχές τα τελευταία 12 χρόνια στις Εθνικές ομάδες της Guinea-Bissau.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε συλλόγους της Πορτογαλίας, με παραστάσεις από 1η Κατηγορία, 2η κατηγορία (Atletico CP και Academico Viseu) και της Νοτίου Αφρικής.

Τον καλωσορίζουμε στην «Μαύρη θύελλα» και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλαμάτα.


Περισσότερα: