Σοβαρές καταγγελίες από Φωστήρα για όσα έγιναν στο ματς στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου


Σκηνές απείρου κάλλους περιέγραψαν οι άνθρωποι του Φωστήρα μετά την αναμέτρηση Γ’ Εθνικής με την ΑΕ Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα παραθέτουμε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πάρης Ανδράλας και ο πρόεδρος της Αθηναϊκής ομάδας Διονύσης Πανταζής.

Χωρίς να θέλουμε να βάλουμε τα δύο περιστατικά στο ίδιο κάδρο, απλά θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι των ομάδων στον Α’ γύρο που έγινε στον Ταύρο, εΕίχαν γίνει επίσης καταγγελίες από πλευράς Μυλοποτάμου για περιστατικά βίας, συγκεκριμένα δύο παίχτες είχαν πάει στο νοσοκομείο καταγγέλοντας ότι δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα. Τότε η αστυνομία απέτρεψε τα χειρότερα.

Πάρης Ανδράλας: «Να ευχαριστούμε το Θεό που βγήκαμε ζωντανοί»

«Το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα, όμως οι παίκτες έδειξαν ότι είναι άντρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έκαναν τεράστια προσπάθεια και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και με αυτό που βίωσαν μετά τη λήξη του ματς.

Όσον αφορά τα γεγονότα πήγε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και βαρούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ανεπαρκής αστυνομία, ενώ στην αρχή ο κόσμος δεν μας άφησε να μπούμε στο γήπεδο. Ήμασταν στο πούλμαν μέχρι τις 14.50 και αφού βγήκαμε ζωντανοί από αυτή τη ζούγκλα πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που γυρίσαμε στις οικογένειας μας».

Διονύσης Πανταζής: «Μας έστειλαν σαν πρόβατα σε σφαγή!»

«Μας έστειλαν σαν πρόβατα σε σφαγή!

Πριν το παιχνίδι, είχαν φράξει τον δρόμο 200 άτομα, μας περικύκλωσαν και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Είχαμε ζητήσει έκτακτα μέτρα και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα! Και το ξέρει αυτό ο υπεύθυνος, και φοβάται, και παρακαλάει, και ζητάει συγγνώμη τώρα. Αλλά εμείς θα κάνουμε αναφορά αύριο. Έχω βίντεο, φωτογραφίες, τα πάντα. Σπάσανε το παρμπρίζ. Ενημέρωσα την ΕΠΟ, για να μη γίνει το παιχνίδι, αλλά μου είπαν ότι θα τιμωρηθούμε.

Τους ”κατέβασα”, λοιπόν, να παίξουμε με τους… ζουλού!

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΑΕ Μυλοποτάμου χτύπησε τέσσερις παίκτες δικούς μου, στο κέντρο του γηπέδου! Και παρακαλάει τώρα να μην του κάνουμε μήνυση. Με προτροπή δική του μπήκε ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος. Κυκλοφορούσε, μάλιστα, με όπλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες μου ”και με ισοπαλία δεν φεύγετε ζωντανοί από εδώ»!


Περισσότερα: