Σωτήρης Τσάτσος: «Κάποιοι της διοίκησης εξαφανίστηκαν και άφησαν μόνο του τον Καραλή»


Πριν από 2 μήνες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Τσικλητήρα Πύλου να μην καταφέρνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη πάλεψε αλλά στον Β’ γύρο δε πήρε τα αποτελέσματα που έπρεπε και ήρθε το μοιραίο.

Ο 38χρόνος πολύπειρος μεσοεπιθετικός Σωτήρης Τσάτσος, σημαία του συλλόγου, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές και σε μια μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησε λέει πράγματα που θα συζητηθούν.

Κατάγεται από τη Κρύα Βρύση Γιαννιτσών ενώ ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι: Αγροτικός Αστέρας, Άρης, Εθνικός Αστέρας, Πας Γιάννενα, Χανιά,  Βέροια, Καλαμαριά, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Καλαμάτα.

Δείτε τι μας είπε:

Ερ: Γιατί υποβιβάστηκε φέτος ο Τσικλητήρας;

Απ: Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο αλλά στα μέσα του πρωταθλήματος η ομάδα αποδυναμώθηκε και μας λύγισαν τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα.

Δυστυχώς κάποια μέλη της διοίκησης που είχαν τάξει να βοηθήσουν εξαφανίστηκαν και άφησαν μόνο του το πρόεδρο Τάσο Καραλή να παλεύει.

Η αντιπρόεδρος( γυναίκα) μας παράτησε και έφυγε όπως και κάποιοι σύμβουλοι από..Αθήνα μεριά εξαφανίστηκαν και ο Καραλής προσπαθούσε μόνος του να τα φέρει βόλτα.

Ερ: Πως είδες το επίπεδο της Γ’ Εθνικής;

Απ: Σίγουρα το επίπεδο φέτος ήταν πιο χαμηλό σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Συν το ότι ήταν πολύ μικρή η χρονική διάρκεια του πρωταθλήματος μόλις 6 μήνες.

Ερ: Η νέα χρονιά σε ποιά ομάδα θα σε βρει;

Απ: Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο το που θα συνεχίσω.

Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι επίσημο ακόμα. Θα τα βάλω κάτω και θα αποφασίσω το που θα συνεχίσω.

Εύχομαι στον Τσικλητήρα να βρει το δρόμο του.

Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά και το προπονητή μας Νίκο Κακαλέτρη που ήταν στο πλάι μας. Χωρίς αυτόν η ομάδα δεν θα είχε τόσες επιτυχίες.


Περισσότερα: