Σημαντική νίκη στο γειτονικό ντέρμπι ο Διαγόρας Βραχν. 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας (βίντεο-συνεντεύξεις-φωτό)


Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας αφού δίκαια νίκησε στα Βραχνέικα με 1-0 το ΠΑΟ Βάρδας.

Νίκη η οποία τον σταθεροποιεί πάνω από τη διαχωριστική γραμμή, σε αντίθεση με τους πράσινους που φέτος δεν δείχνουν να πατάνε καλά στη κατηγορία όπως τα προηγούμενα χρόνια και βρίσκονται στα χαμηλά.

Ο Διαγόρας ήταν εμφανώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 10′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Νιφορόπουλου (δοκάρι και στα δίχτυα).

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Τσίκα σίγουρα είχαν κ άλλες ευκαιρίες για το 2-0.

Στο 16′ με το Νιφορόπουλο, στο 22′ με τον Ούτσικα, στο 40′ διπλή ευκαιρία με Νιφορόπουλο- Γεωργαντόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν στο πρώτο μέρος αφού δεν έχασαν κάποια σημαντική ευκαιρία αν εξαιρέσουμε μια προσπάθεια του Νικολόπουλου στο 23′.

Στην επανάληψη η Βάρδα ισορρόπησε χωρίς όμως να φανεί απειλητική, ο Διαγόρας είχε δύο καλές στιγμές με Γεωργαντόπουλο στο 72′ και Σχοινά στο 73′.

Έτσι έληξε το παιχνίδι με 1-0 αποτέλεσμα δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς το οποίο σφύριξε ο Αποστόλης Καυκάς από Μεσσηνία (Καρβούνης-Μπουρίκας).

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Καλλιτσουνάκης (90′ Νικολόπουλος), Λίπι, Τριανταφυλλόπουλος, Σταυρόπουλος, Κ.Παπαδόπουλος (70′ Σχοινάς), Ούτσικας (75′ Πανάρετος),Γεωργαντόπουλος, Νιφορόπουλος (84 Ρίλντι)

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης (85′ Θεοφιλόπουλος), Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Παναγάκης, Βάζ, Σαμπανέι, Ρουγκάλας (62′ Μακρής).

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Μετά το τέλος του αγώνα μιλάνε στη κάμερα του thematch.gr οι προπονητές των δύο ομάδων Χρήστος Τσίκας και Ντίνος Σπυρόπουλος.

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...64 από τις 64 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: