Σε καλό κλίμα η Γ.Σ. της Αχαϊκής (φωτό-βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Κάτω Αχαγιά η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση της Αχαϊκής παρουσία περίπου 20 ατόμων.

Το παρών έδωσε και ο νέος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς που αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου μαζί με τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους που εκλέχτηκαν Άγγελο Καρατζά, Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και Ανδρέα Μπουχέλο.

Φυσικά ο πρόεδρος Κώστας Στεργιώτης μαζί με μέλη του Δ.Σ και φίλοι του συλλόγου.

Για πάνω από μιάμιση ώρα έγινε μια πολύ επoικοδομιτική συζήτηση σε καλό κλίμα όπου εστιάστηκε στην επόμενη μέρα της ιστορικής Αχαϊκής αλλά και στο μέλλον.

Ο Νέος Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς χαιρέτισε τη φετινή δύσκολη προσπάθεια της διοίκησης ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το φλέγον θέμα του βοηθητικού γηπέδου είπε πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να αποκτήσει επιτέλους η Αχαϊκή αλλά και γενικότερα η πόλη της Κάτω Αχαγιάς ένα γήπεδο προπονητήριο.

Επίσης σε ερώτηση του προέδρου Κώστα Στεργιώτη προς το νέο Δήμαρχο για κάποιες εργασίες συντήρησης που είναι απαραίτητο να γίνουν στο Δημοτικό στάδιο ( όπως π.χ κάποια σημεία στα παράθυρα που στάζουν τα νερά όταν βρέχει) τόνισε πως αυτές άμεσα θα γίνουν.

Ο κύριος Μυλωνάς είπε επίσης πως ο Δήμος δεν λέει μεγάλα λόγια, δε θέλει να τάξει πράγματα και να μη τα κάνει. Θα κοιτάξει τα προβλήματα συνολικά που υπάρχουν και όπου μπορεί θα δώσει λύσεις ενώ τόνισε πως η Αχαϊκή στο μέτρο του δυνατού θα βοηθηθεί από το Δήμο.

Ο πρόεδρος Κώστας Στεργιώτης ανέφερε πως συνολικά το φετινό μπάτζετ έφτασε τις 60.000 ευρώ ενώ υπήρχαν και κάποιες οφειλές από τη προηγούμενη χρονιά που τακτοποιήθηκαν.

Επίσης τόνισε πως η μοναδική φετινή εκκρεμότητα είναι ένα ποσό της τάξης των 3.000 ευρώ που θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να καλυφθεί.

Το γενικό συμπέρασμα είναι πως η τωρινή διοίκηση προτίθεται να συνεχίσει αρκεί να έχει και συμπαραστάτες στον οικονομικό τομέα.

Άλλη Γ.Σ. δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.


  Βίντεο

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...15 από τις 15 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: