Σε απόγνωση η UEFA: Εξετάζει το ενδεχόμενο να τελειώσει η σεζόν 31 Αυγούστου


Έντονο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊου σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα σχέδια που είχαν κάνει αρχικά πριν από περίπου δύο εβδομάδες για ολοκλήρωση της σεζόν τέλη Ιουνίου η τέλη Ιουλίου μάλλον πάνε περίπατο.

Αρχικά είχαν πει να ξεκινήσουν οι αγώνες στις 14 Απριλίου.

Είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο αφού θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα διάστημα δύο εβδομάδων προπονήσεων για να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση ενώ και κεκλεισμένων των θυρών να γίνουν τα παιχνίδια αυτό εγκυμονεί πάρα πολλούς κινδύνους αφού παίκτες θα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, θα συνωστίζονται με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Κορωνοϊός δεν έχει φτάσει καν στη κορύφωση του σε όλη την Ευρώπη και αυτό είναι που κάνει τους υψηλά υστάμενους της ΟΥΕΦΑ να αρχίσουν να σκέφτονται και να συζητούν την ολοκλήρωση της χρονιάς στις…31 Αυγούστου.

Υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμα για τη λήξη σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, είναι και οι τελικοί των κυπέλλων της κάθε χώρας, ενώ σε εξέλιξη είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ με όλα αυτά χοντρικά να θέλουν δύο με τρεις μήνες για να ολοκληρωθούν.


Περισσότερα: