Σε αδιέξοδο η Ηλιούπολη… κινδυνεύει να μη κατέβει στην Superleague 2


Πολλά τα προβλήματα στους συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας, με την Ηλιούπολη απόψε να βγάζει ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει το τέλος από τη συγκεκριμένη κατηγορία…

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε…

“Εδώ και 3 χρόνια, οι διοικούντες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ηλιούπολης έχουμε δώσει έναν μεγάλο αγώνα, επενδύοντας σημαντικούς πόρους, σε μια αβέβαιη εποχή, με έναν και μοναδικό στόχο: να φέρουμε την ομάδα της πόλης που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε στις μεγάλες κατηγορίες.

Ένας αγώνας που δικαιώθηκε, με την ομάδα να σημειώνει αλλεπάλληλες επιτυχίες, ξεκινώντας από την Α’ ΕΠΣΑ και με αποκορύφωμα την περασμένη αγωνιστική σεζόν, με την ιστορική, 2η συμμετοχή της ομάδας μας στην Superleague 2.

Το περασμένο καλοκαίρι, δημιουργήσαμε μια ομάδα πρότυπο σε όλα τα επίπεδα, που χαρακτηριζόταν από υψηλό επαγγελματισμό και η οποία κέρδισε τον σεβασμό ολόκληρης της κατηγορίας. Μια ομάδα που δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν και που είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρά την επιτυχημένη περυσινή πορεία, όλοι εμείς στη διοίκηση της ΠΑΕ διαπιστώνουμε ένα αδιέξοδο, το οποίο δεν οφείλεται σε δικές μας παραλείψεις, αλλά στην αδυναμία των αρμοδίων να κρατήσουν την Superleague 2 σε υψηλό επίπεδο. Οι συγκυρίες δε μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε σε μια κατηγορία με τεράστιες απαιτήσεις και μηδενικά έσοδα, που καταδικάζει τις συμμετέχουσες σε αυτή ομάδες σε οικονομικό στραγγαλισμό και που κινδυνεύει να γίνει υποχείριο συμφερόντων που θέλουν τη «λίγκα» δέσμια.

Δηλώνουμε πως οι μετοχές της ομάδας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα. Από μεριάς μας θα συνδράμουμε στην ομαλή μετάβαση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής, παραδίδοντας την ομάδα με μηδενικά χρέη και εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό κομμάτι των πόρων για την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Όλοι εμείς οι διοικούντες της ΠΑΕ Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη στους Ηλιουπολιτες τις Ηλιούπολίτισσες και τους χορηγούς της ομάδας, που στήριξαν την προσπάθεια μας εδώ και 3 χρόνια και δηλώνουμε πως θα βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας ως επιχειρηματίες αλλά και ως οπαδοί.


Περισσότερα: