Σαββατοκύριακο με τελικούς κυπέλλου σε Αχαϊα, Ηλεία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά

Το κύπελλο ερασιτεχνών έχει την τιμητική του αυτό το Σαββατοκύριακο αφού διεξάγονται οι τελικοί σε 4 γειτονικούς νομούς. Και μπορεί πολλοί να έχουν κανονίσει μια ωραίαεκδρομή χαλάρωσης το διήμερο λόγω και της εθνικής εορτής και αργίας αργίας της 25ης Μαρτίου, για άλλους όμως η… αδρεναλίνη θα είναι στα ύψη.

Στον τελικό της Αχαΐας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαγιάς στις 15:30 θα μονομαχήσουν ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου με τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Την ίδια ώρα στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου θα κοντραριστούν ίσως οι δυο καλύτερες ομάδες βάση βαθμολογίας: Ζακυνθιακός (πρώην Ζάκυνθος) εναντίον Κατασταρίου.

Στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάτζας στον Πύργο ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Ίσως είναι ο μοναδικός τελικός με ξεκάθαρο φαβορί την πρωτοπόρο και ιστορική ομάδα του Πανηλειακού, ο οποίος είναι σαφώς και το μεγάλο φαβορί για την επάνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τέλος την Κυριακή στις 16:30 στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων θα γίνει ο τελικός της Ε.Π.Σ.Κ.Ι (Κεφαλονιά-Ιθάκη) μεταξύ του Α.Ο. Σάμης και του Παλληξουριακού.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και οι φίλαθλοι να απολαύσουν ωραίους τελικούς όπου νικητής να βγεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Περισσότερα: