Ραγδαίες εξελίξεις στην Αχαϊκή: Μετά τον Καρατζά τέλος και ο Καρβουνιάρης


Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ της Αχαϊκής Άγγελου Καρατζά πως αποχωρεί από τα διοικητικά του συλλόγου μετά από 5 χρόνια προκαλεί ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στα «καναρίνια» της Κάτω Αχαγιάς.

Σήμερα το μεσημέρι με γραπτή του ανακοίνωση και ο Βασίλης Καρβουνιάρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα διοικητικά του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Όλα τα ωραία που άρχισαν πριν από 7 χρόνια επί προεδρίας του αείμνηστου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου τελειώνουν οριστικά σήμερα.

Χωρίς να έχω κανένα προσωπικό όφελος και κέρδος από την αγαπημένη μου Αχαϊκή, την υπηρέτησα έντιμα και με πολλή αγάπη.

Η απόφαση μου ήταν να σταματήσω από το καλοκαίρι αλλά κάποιες διαβεβαιώσεις που πήρα εγώ και ο Καρατζάς από ανθρώπους που μπορούσαν αλλά αποδείχτηκαν πως δεν θέλουν με έκαναν να συνεχίσω.

Και δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε αυτό αφού οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια.
Είχαν πει κάποιοι πως θα εργαστούν για την ομάδα αφιλοκερδώς άλλα ποτέ δεν εμφανίστηκαν.
Θέλω να ευχαριστήσω εγώ προσωπικά τον καλύτερο πρόεδρο της Αχαϊκής στη σύγχρονη ιστορία της τον Μάκη Σταματόπουλο και τον εξωδιοικητικό παράγοντα Μπέμπη Μαχαίρα που ήταν πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τον Γιάννη Ζερδεβά και το παλικάρι από την Ηλεία Αλέξη Γαβριλόπουλο. Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί του και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην οικογενειακή και προσωπική του ζωή.

Ευχαριστώ επίσης τους παράγοντες Κ.Φώτη Νιφόρα, Γιάννη Μάνιαρη, Θανάση Μπουχέλο, Περικλή Μουστακά που συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε για το καλό της ομάδας.

Μεγάλο είναι το έργο του Κώστα Στεργιώτη στο ευαίσθητο θέμα των ακαδημιών και θα πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία γιατί είναι το μέλλον του συλλόγου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με την μεγάλη μου αγάπη την Αχαϊκή.


Περισσότερα: