Πρώτη προπόνηση Λουμπαρδέα στην Αχαϊκή (φωτό)


Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ανδρέα Πετρόπουλο, ως γνωστόν από το μεσημέρι ο Νίκος Λουμπαρδέας είναι ο νέος προπονητής της Αχαϊκής. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού έχει αγωνιστεί χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τώρα ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική και μετά το σύντομο φετινό του πέρασμα από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, φιλοδοξεί να βοηθήσει την Αχαϊκή να έχει μια όσο το δυνατόν καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Σήμερα το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση όπως βλέπετε και στις φωτό μας.

Στην κεντρική φωτό ο Λουμπαρδέας με το Γενικό Αρχηγό Τάκη Γιαννιώτη που για όσους δεν το γνωρίζουν, οι δύο τους έχουν συνυπάρξει συμπαίκτες στον Εθνικό Πατρών.

Ο Λουμπαρδέας ως αμυντικό χαφ και ο Γιαννιώτης ως κεντρικός αμυντικός… οπότε γνωρίζονται οι δύο τους από τα παλιά… καλά χρόνια…

Μιλώντας ο νέος προπονητής Νίκος Λουμπαρδέας μας είπε:

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Αχαϊκής για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Δεν μπορείς να πεις όχι σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα που είναι η Αχαϊκή. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με θέληση και συνέπεια να πετύχουμε τους στόχους μας…

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...6 από τις 6 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: