Πρεμιέρα με… τζάμπα εντός έδρας ήττα του Διαγόρα από Τηλυκράτη (φωτορεπορτάζ-βίντεο-δηλώσεις)


Ένα… φτηνό γκολ που δέχτηκε ο Διαγόρας από τον Αμαλιαδαίο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο στο 84′ έμελε να κρίνει την αναμέτρηση των Βραχνεΐκων με τελικό νικητή τον Τηλυκράτη.

Ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχτηκε, με την ισοπαλία να ήταν σίγουρα το πιο δίκαιο να λήξει.

Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη, η αναμέτρηση κρίθηκε στο 84′ όταν το σουτ του Δημήτρη Παναγιωτοπούλου χτύπησε σε παίκτη του Διαγόρα, άλλαξε πορεία η μπάλα, ξεγέλασε τον Μικέ και κατέληξε στα δίχτυα του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με το Τηλυκράτη πάντως να πατάει λίγο καλύτερα στο γήπεδο και να έχει λίγο παραπάνω κατοχή.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας ανέβηκε και ήταν καλύτερος αλλά δέχτηκε το.φτηνό γκολ στο 84′ και έτσι ξεκίνησε με.το αριστερό το πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη χάθηκε από μια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Στο 48′ με το Τόσκα να σουτάρει και να αποκρούει ο Μικές και στο 63′ να σουτάρει ο Σκεπετάρης και ο Μπλατσιώτης να λέει όχι, ενώ ο Διαγόρας απείλησε και με τον Αποστολόπουλο στο 81′.

Καλή η διαιτησία του Κορινθίου Κακριδή (Μπουρτζοβίτης, Κλεπετσάνης).

Με βροχή το δεύτερο ημίχρονο, με λίγο κόσμο στα Βραχνέικα περίπου 150 άτομα και μεταξύ αυτών καμία εικοσαριά από τη Λευκάδα.

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μικές, Ν.Βλασόπουλος, Σταυρόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Καλλιτσουνάκης, Θ.Βλασόπουλος (85′ Σκούρτας), Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σκεπετάρης (78′ Δημόπουλος).

Τηλυκράτης Λευκάδας: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Ταΐρης, Γκέτσι (88′ Κολοβός), Τσιότρας, Τόσκα (66′ Περιστέρης), Νικλιτσιώτης (93′ Μπακλιάνης), Σιμόνι.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: