Πορεία πρωταθλητισμού η Χαλκίδα με Αυλωνίτη στον πάγκο


Αρκετά δύσκολο αναμένεται το παιχνίδι της Κυριακής για την Αχαϊκή εντός έδρας στην Κάτω Αχαγιά με αντίπαλο την Χαλκίδα. Και δεν είναι δύσκολο μόνο επειδή οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τρεις απουσίες βασικών παικτών (Μικελάτος,Πετρόπουλος,Σωτηρόπουλος). Είναι και γιατί η Χαλκίδα με τον Αντώνη Αυλωνίτη στο πάγκο έχει κάνει πορεία πρωταθλητισμού έχοντας καταπλήξει τους πάντες.

Ο Αυλωνίτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χαλκίδας την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και τότε η Χαλκίδα είχε μόλις ένα βαθμό και ήταν πρώτη υποψήφια ομάδα για υποβιβασμό. Η έλευση του Αυλωνίτη έδωσε άλλο αέρα στο σύλλογο και άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Έδιωξε τα βαριά συμβόλαια ακριβών παικτών και στη θέση τους πήρε παίκτες απο το τοπικό της Εύβοιας. Και παρά το ότι χάθηκε η εμπειρία η ομάδα άρχισε να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Αυλωνίτης άλλαξε την αρνητική ψυχολογία όλης της ομάδας και έτσι απο εκεί που η Χαλκίδα ήταν στην τελευταία θέση, τώρα φιγουράρει στην τέταρτη. Δηλαδή αν ξεκίναγε η Χαλκίδα απο την αρχή με Αυλωνίτη στο πάγκο τώρα θα έδινε μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή.

Μοναδική παραφωνία η ήττα στο Άργος πρίν απο ενα μήνα με 4-0 απο τον Παναργειακό ενώ προηγούμενη ήττα ήταν μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα με 2-1 στο Παο Βάρδας…

Βέβαια, η Αχαϊκή θέλει πολύ περισσότερο τους τρείς βαθμούς της νίκης αφού δεν έχει σωθεί ενώ η Χαλκίδα δεν έχει βαθμολογικό άνχος αλλά δεν θέλει να χαλάσει την πολύ καλή της εικόνα έως τώρα.
Μεγάλο παιχνίδι λοιπόν στην Αχαγιά την Κυριακή και ίδωμεν τι αποτέλεσμα θα προκύψει.


Περισσότερα: