Πορεία πρωταθλητισμού με τον Ωλενιακό ο Αντώνης Ζήκος


Το πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Α  στη κανονική του διάρκεια ολοκληρώθηκε τη περασμένη Κυριακή με τον Ωλενιακό να καταφέρνει να παραμένει πολύ άνετα στη κατηγορία τερματίζοντας μάλιστα στην 6η θέση με 51 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο πρωταθλητής Τριταιΐκός γνώρισε μόλις μία ήττα  στο πρωτάθλημα και αυτή ήταν από τον Ωλενιακό.

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία η φετινή πορεία της ομάδας που απαρτίζονται από πολύ νεαρούς σε ηλικία παίκτες και στην ουσία λειτουργεί σαν θυγατρική της Θύελλας Πατρών.

Εκτός από τους παίκτες μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και στον…μαέστρο αυτής της ομάδας τον προπονητή Αντώνη Ζήκο.

Στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές του Β’ γύρου η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού αφού είχε απολογισμό 8 νίκες και μόλις μια ισοπαλία και μάλιστα με μέσο όρο ηλικίας οι νεαροί παίκτες 16,8 ετών.

Ο προπονητής Αντώνης Ζήκος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β. Είναι παντρεμένος με την Αριστέα Ρόμπολα μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Σίγουρα η φετινή πορεία της ομάδας και το έργο που έχει επιτελέσει ο Ζήκος δεν περνούν απαρατήρητα αφού ορισμένοι απ’ τους παίκτες έχουν δείξει πολύ θετικά δείγματα γραφής με το μέλλον να τους ανήκει πηγαίνοντας σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών.


Περισσότερα: