Πλήρης απαξίωση από το δήμο στο Δημοτικό στάδιο Βάρδας


Εικόνες εγκατάλειψης στο δημοτικό στάδιο Βάρδας με τα παράπονα των πολιτών να είναι μεγάλα.Όσοι επισκέπτονται το γήπεδο νιώθουν αναμφίβολα ένα… σφίξιμο στο στομάχι μόλις αντικρίζουν την συνολικότερη εικόνα του «Γρ. Καλάκος», η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής, για το χρονικό διάστημα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πρόγραμμα αγώνων από τις ομάδες του ΠΑΟ Βάρδας υπήρχε εθελοντισμός και καταβαλλόταν μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους των ομάδων για τον καθαρισμό και συντήρηση του γηπέδου.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με το νομικό πρόσωπο πολιτισμού και αθλητισμού, όπως και την υπηρεσία καθαριότητας, έχουν την ευθύνη για την συντήρηση και τον καθαρισμό του γηπέδου καθώς αποτελεί αυτό υποχρέωσή τους αλλά οι εικόνες δεν λένε ποτέ ψέματα…

Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες που έστειλαν πολίτες της Βουπρασίας στο ilidakampos.gr, παρά την υποχρέωση και τις υποσχέσεις για την συντήρησή του γηπέδου από τον Δήμο, δεν έχει γίνει καμία εργασία με αποτέλεσμα να έχει αφεθεί στην τύχη του.

Οι κάτοικοι της Βουπρασίας, κυρίως παιδιά, αναζητούν καθημερινά δωρεάν διεξόδους άθλησης με την παρέα τους, όμως οι επιλογές που τους δίνονται είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.
Όταν ακόμα και στον στίβο του σταδίου δεν μπορείς ούτε καν να περπατήσεις, από τα χορτάρια που έχουν φυτρώσει, τότε για ποια διέξοδο μιλάμε; Και για ποια προσφορά προς τον δημότη;

«Ας αναλάβουν άμεσα δράση οι αρμόδιοι για να μην νοιώθουν και οι πολίτες της Βουπρασίας ότι είναι δημότες ενός κατώτερου θεού. Και ας ενδιαφερθούν οι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι για τον τόπο τους.» επισημαίνουν όσοι ζήτησαν από το ilidakampos.gr να αναδείξει το θέμα.
Αναμένουμε άμεσα πρωτοβουλίες και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ.

ilidakampos.gr


  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...8 από τις 8 εικόνες της συλλογής - Πηγή: ilidakampos.gr

Περισσότερα: