Παραμονή και για Σταυρόπουλο στον Παναιγιάλειο

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Ένας ένας οι παίκτες που… τράβηξαν το κουπί τη φετινή σεζόν ανανεώνουν στον Παναιγιάλειο.

Επόμενη ανανέωση είναι αυτή του Χρήστου Σταυρόπουλου…

Η ανακοίνωση:

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Σταυρόπουλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει να φορά τη μελανόλευκη φανέλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ίδιου και του Συλλόγου.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, αφού πραγματοποίησε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (σε 27 αγώνες) και ακόμη 4 στον θεσμό του Κυπέλλου με 1 γκολ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Η παραμονή του Χρήστου Σταυρόπουλου αποτελεί την όγδοη κατά σειρά ανανέωση της ομάδας και είναι μία ακόμα κίνηση διατήρησης του βασικού κορμού από την ομάδα της περσινής σεζόν.

Χρήστο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Παναιγιαλείου, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας!⚫⚪


Περισσότερα: