Παραιτήθηκε η πρόεδρος της Αχαϊκής Ρούλη Ζερδεβά. Η δήλωση της


Πολλά έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην ομάδα της Αχαϊκής…

Γεγονότα τα οποία οπωσδήποτε είναι ιδιαίτερα αρνητικά για τον ιστορικό σύλλογο και οδήγησαν τη πρόεδρο Ρούλη Ζερδεβά να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί και η ομάδα να οδηγηθεί σε έκτακτη Γ.Σ. την Κυριακή 10 Ιουλίου έτσι ώστε να προκύψει νέα διοίκηση…

Αναλυτικά η μακροσκελέστατη δήλωση της…

“Ενημερώνω το φίλαθλο κόσμο της Αχαϊκής Α.Ε. ότι αναγκάζομαι να παραιτηθώ λόγω των πολλών διαφωνιών που προέκυψαν μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας.

Κατόπιν αυτού καλώ τα μέλη της Αχαϊκής σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 22/7/22 και ώρα 20:00 στο πολιτικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” με θέματα.

1ο. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός τρέχοντος έτους

2ο.Αρχαιρεσίες εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τα μέλη της Αχαϊκής που με τίμησαν με τη ψήφο τους, ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Φεύγοντας θέλω να υπογραμμίσω ότι…

Η ΑΧΑΙΚΗ με πρωτοβουλία του Γιάννη Ζερδεβά βρήκε πρόσφορο έδαφος και θερμούς υποστηρικτές από την τοπική κοινωνία που στήριξαν μέσα κι έξω απ το γήπεδο αυτό το εγχείρημα.

Η εξαιρετική πορεία της Αχαϊκής που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της, οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα μπαράζ ανόδου απέναντι σε καλές ομάδες και η όλη αξιοπρεπής εμφάνιση της δικαιώνουν όλους όσους πάλεψαν για να οργανωθεί η ομάδα μας, να την εμπιστευτεί ο κόσμος της που είχε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια.

Η Αχαϊκή πάτησε στα πόδια της, έβαλε σε τάξη τα οικονομικά της θέματα, μπήκε στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναθεώρησε το καταστατικό της, απέκτησε ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, βελτίωσε την κερκίδα των φιλάθλων με τη τοποθέτηση πάγκων, πραγματοποίησε σειρά ελαιοχρωματιστών μέσα και έξω από το γήπεδο, φρόντισε με το πρόεδρο του ΟΤΑΔ να γίνει η επανασπορά του χλοοτάπητα. Ευχαριστώ πολύ την τοπική κοινωνία για την οικονομική βοήθεια που μας προσέφερε.

Να γνωρίζετε ότι τιμήσαμε και το τελευταίο ευρώ που μας εμπιστευτήκατε από το υστέρημα σας.

Δώσαμε προτεραιότητα στα παιδιά της περιοχή μας να παίξουν στην ομάδα της πόλης τους. Εμπιστευτήκατε τεχνικούς από την περιοχή μας. Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κύριους ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΔΡΕΑ ΣΕΡΜΠΟ, ΠΕΤΡΟ ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΛΙΟ για την υπευθυνότητα και την προσφορά τους!!

Μεγαλύτερο ευχαριστώ επίσης χρωστάω στο ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΔΕΒΑ και το ΘΟΔΩΡΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσω από την πλευρά μου!

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το αξίζουν τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος στην Αχαϊκή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αυτοί είναι η πραγματική ΑΧΑΙΚΗ και μας χρειάζονται όλους.

Εύχομαι η νέα διοίκηση να συνεχίσει ότι ξεκινήσαμε, άσχετα αν δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Αυτές τις ώρες σημασία έχει να είμαστε όλοι μαζί και τυχόν πικρίες να τις αφήσουμε πίσω.


Περισσότερα: