Πανμοβριακός: Ανακοίνωση με παράπονα για φιλάθλους και διαιτησία με Αναγέννηση


Φωτιά πήραν τα μπαράζ ανόδου (play off) της Α’ Ε.Π.Σ.Α για μια θέση που οδηγεί στη Γ’ Εθνική. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 5ης προτελευταίας αγωνιστικής και την ήττα του Πανμοβριακού στην Πάτρα από την Αναγέννηση με 3-1, η διαφορά των δύο ομάδων είναι στον πόντο.

11 έχει ο Πανμοβριακός και 10 η Αναγέννηση.

Πλέον το Σάββατο στη τελευταία αγωνιστική θα κριθούν τα πάντα. Αν ο Πανμοβριακός νικήσει στο Ριόλο τον αδιάφορο βαθμολογικά Αετό, παίρνει αυτός την άνοδο για τη Γ’ Εθνική.

Πάντως οι Ριολίτες του Ντίνου Σπυρόπουλου έχουν παράπονα για χθες από τη συμπεριφορά των γηπεδούχων καθώς και για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανμοβριακός θέλει να συγχαρεί την Αναγέννηση για την πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι καθώς και για την δημόσια στήριξη στον αγώνα της μικρής Λίλη.

Δεν μπορούμε όμως να μην εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την προκλητική έως χυδαία συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών…

Φτύσιμο, άσεμνες χειρονομίες και προκλητική στάση προς φιλάθλους δεν είναι πράγματα που ταιριάζουν εντός των τεσσάρων γραμμών..

Ρεφ κρίμα στις ευκαιρίες και την ώθηση που σας δίνει η Ένωση. Στο πιο εύκολο παιχνίδι δεν πιάσατε ούτε τη βάση, σε ρηχά νερά όπως όλη τη χρονιά..

Δεν καταξιώθηκε κανένας χωρίς δουλειά. Δεν γίνεσαι καλός στα καφέ και στα ποδοσφαιρικά στέκια,η οικειότητα και το πρώτο ενικό προς ποδοσφαιριστές,η μειωμένη αντίληψη σε συμβάντα που μένουν ατιμώρητα πάντα θα επηρεάζουν την ορθή κρίση και την εν γένει εξέλιξη. Δουλειά ρεφ… δουλειά…


Περισσότερα: