Παναργειακός – Παναχαϊκή 2-0 (βίντεο)


Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-0 από τον ουραγό, αλλά σίγουρα ανανεωμένο όσον αφορά το έμψυχο υλικό του, Παναργειακό ο οποίος κατάφερε να «παραδόσει» την τελευταία θέση στο Ζευγολατιό.

Σίγουρα επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της Πατρινής ομάδας, μιας και έχουν υπάρξει μια σειρά ανεπιτυχή αποτελέσματα χωρίς να δείχνει τον απαραίτητο εγωισμό που βοηθάει να ξεπεραστούν τέτοιες αγωνιστικές κοιλιές.

Ο ΠΑΟ Βάρδας που διανύει περίοδο φόρμας και έχει πλησιάσει την Παναχαϊκή στους 5 βαθμούς, είναι και ο επόμενος αντίπαλός της σε παιχνίδι που θα γίνει στην Αγυιά. Αν ο ΠΑΟ πάρει το παιχνίδι, τότε πλησιάζει ακόμα περισσότερο και βάζει φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος! Με άλλα λόγια πρόκειται για μια ακόμα ευκαιρία που θα έχει η Παναχαϊκή να αποδείξει ότι έχει απαντήσεις στην πίεση, ίσως και την αμφισβήτηση.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε μετά το ματς:

«Κάναμε ένα κακό συνολικά παιχνίδι και ιδιαίτερα μετά το 1-0. Προσπαθήσαμε αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι, πιο εγωιστές και να μην εφησυχάζουμε με την διαφορά που έχουμε.

Αυτή τη διαφορά θα πρέπει να την διαχειριζόμαστε και μέσα στο γήπεδο. Δεν κυνηγάμε κάποια ομάδα. Αν όμως θέλουμε να δούμε τι μας έδωσε την αρχική ώθηση αλλά και την πρώτη θέση από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Βάρδα και μετά, ήταν το μηδέν στην άμυνα και η διαχείριση του ως το σημείο που παίρναμε με υπομονή εμείς το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, όλα αυτά τα παιχνίδια στο τέλος τα κερδίζαμε εμείς. Έστω με 1-0 που σχολιαζόταν ως το αγαπημένο σκορ της Παναχαϊκής. Με τη Βάρδα συμπτωματικά παίζουμε και τώρα.

Θέλω να πω στους οπαδούς μας ότι έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι που έχουν φέρει την ομάδα μας φέτος ψηλά. Προσπαθώντας και δουλεύοντας μαζί σχεδόν επτά μήνες. Και είναι αυτοί οι παίκτες που θα πάνε την Παναχαϊκή στην παραπάνω κατηγορία.

Αυτά τα παιδιά πρέπει τώρα να ξεκουραστούν γιατί έδωσαν τρεις αγώνες σε λιγότερο από μια εβδομάδα και έχουν κουραστεί, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Ένα παιχνίδι που θα θέλαμε να ήταν ακόμα και αύριο…»

  Φάσεις και γκολ

Περισσότερα: