Παλικαρίσιος βαθμός της Αχαϊκής 0-0 με Καλαμάτα (φωτό-βίντεο)Κόντρα στα τόσα προβλήματα που αντιμετώπιζε και στα προγνωστικά η Αχαϊκή κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Καλαμάτα.

Ο βαθμός παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως οι κιτρινόμαυροι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 55′ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Κοκκίνη.

Με 10 παίκτες για 40 λεπτά( το ματς έληξε στο 95′) και μάλιστα χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Το Α΄ ημίχρονο ήταν πολύ κακό με την Αχαϊκή να απειλεί στο 9′ με μακρινό σουτ του Σταυρόπουλου και τη Καλαμάτα στο 31′ σε σουτ του Καμηνιώτη που μάζεψε ο Δρακόπουλος.

Στην επανάληψη η Αχαϊκή μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 47′ με τον Μητρόπουλο και στο 48′ με τον Σαμπανέι.

Η Καλαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63′ σε κεφαλιά του Καντούτση και στο 68′ με τον Αθανασόπουλο.

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι και το σφύριξε ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αχαϊκή: Δρακόπουλος,Γερασιμόπουλος(91′ Ντάζος), Στεφανόπουλος, Ρίλντι(33′ λ.τ.Χαρικιόπουλος), Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος(93′ Μπίτρας), Αποστολόπουλος, Πατάπης, Σαμπανέϊ, Σταυρόπουλος.

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Παπουτσογιανόπουλος, Λιόλος, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Νικολόπουλος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος(81′ Μερκούρης), Ρονκάτο.

  Φάσεις και γκολ


  Συνεντεύξεις

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του ματς στη Κάτω Αχαγιά ο προπονητής της Καλαμάτας Έλβιο Μάνα και ο παίκτης Νίκος Νικολόπουλος. Από πλευράς Αχαϊκής μίλησαν ο Γιαννης Λεγάτος και ο παίκτης Θοδωρής Σαμπανέι.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...63 από τις 63 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: