Παίκτης ομάδων Γ’ Εθνικής συνελήφθη για ασέλγεια σε τετράχρονο αγοράκι


Ποιινική δίωξη ασκήθηκε σε παίκτη που έχει αγωνιστεί σε τοπικές ομάδες και Γ’ Εθνικής για το αδίκημα της διενέργειας γενετησεων πράξεων κατά εξακολούθηση σε πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη…

Ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στην συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής ως μεσοεπιθετικός.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης το 2015 βρέθηκε μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον Άρη Ρεθύμνου.

Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.

  • Διαβάστε επίσης:

Μια ζωγραφιά μαρτύρησε την κακοποίηση του 4χρονου από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Η μαρτυρία του πατέρα του παιδιού


Περισσότερα: