Οριστικά το Τσιλιβή δεν θα δώσει το παρών στα μπαράζ ανόδου


Ήταν κάτι που συζητιόταν από χθες όπου αργά το βράδυ πάρθηκε η απόφαση το Τσιλιβή (που προχθές πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος) να μην κατέβει να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου που θα ξεκινήσουν στις 8 Μαϊου.

Αιτία είναι πως σχεδόν όλοι οι παίκτες του συλλόγου από την προσεχή Κυριακή 1η Μαΐου ξεκινούν εποχική εργασία σε beach bar και club του νησιού που σημαίνει πολύ απλά πως αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι εννιά από τους έντεκα βασικούς παίκτες ξεκινούν εποχική εργασία στο νησί.

Χθες το βράδυ η διοίκηση έκανε το τραπέζι στους παίκτες και μετά από συζήτηση πάρθηκε η απόφαση να μην κατέβει το Τσιλιβή στα μπαράζ.

Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι φέτος περίμεναν η ομάδα να… κόψει πρώτη το νήμα και στην ουσία και οι ίδιοι οι διοικούντες δε το περίμεναν, ήταν εντελώς απροετοίμαστοι, και δεν είχαν σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο και τα μπαράζ.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως ήταν ορατός ο κίνδυνος η ομάδα να μην κατέβαινε καν στο πρωτάθλημα αφού δήλωσε συμμετοχή κυριολεκτικά την τελευταία μέρα.

Γ αυτό και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Μ αυτά τα δεδομένα είναι μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς πως το μπάτζετ της Θύελλας Αμπελοκήπων ήταν… πέντε φορές μεγαλύτερο…

Από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πως το Τσιλιβή δεν ήταν ακόμα έτοιμο για το μεγάλο βήμα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού γιατί παρόλο που κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια δεν είναι εφικτό οι μισοί τουλάχιστον ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ομάδα στα μπαράζ ανόδου λόγω ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια από την καλοκαιρινή εργασία τους. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας που είναι η ανάδειξη και άλλων ταλέντων από την ακαδημία μας και όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το παραπάνω βήμα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή μας, και τον υπέροχο κόσμο που στήριξε την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.


Περισσότερα: