Οικονομικό αδιέξοδο στον Α.Π.Σ.Ζάκυνθος και έκτακτη Γενική Συνέλευση


Παρά την ομολογουμένως πολύ καλή πορεία της Ζακύνθου στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα προβλήματα δε λείπουν.

Και έχουν να κάνουν με το οικονομικό.

Το πρόβλημα δείχνει να είναι πολύ σοβαρό και άμεσα θα πρέπει να δοθούν λύσεις αφού το πρωτάθλημα ούτε καν στη μέση δεν έχει φτάσει.

Αύριο Τετάρτη στις 6.30 στην αίθουσα του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση,  με κυρίαρχο θέμα το οικονομικό αδιέξοδο και την πρόσκληση ενδιαφέροντος από επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας.

Κάτω από το βάρος των εξελίξεων και της ευθύνης, το διοικητικό συμβούλιο σε πρώτη φάση θα κάνει τα αυτονόητα και τα απαραιτήτως νομότυπα και μετά πολύ πιθανόν να παραιτηθεί έτσι ώστε να διευκολύνει τις εξελίξεις.

Πάντως, ίσως υπάρξει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες να βοηθήσουν οικονομικά για να βγει η χρόνια.

Αναφορικά με την κίνηση αυτή των επιχειρηματιών, αξίζει να τονίσουμε ότι υπάρχει ένα “ομιχλώδες τοπίο” καθώς κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια το τι ακριβώς συμβαίνει.

Όλα αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή που η ομάδα την Κυριακή, δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Θύελλα Κατσικά στο νησί για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι ημέρες που διανύει ο σύλλογος είναι κρίσιμες. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ιστορικές που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας

Πηγή: ioniansports


Περισσότερα: