Οι Αχαιοί-3 για το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό της Παναχαϊκής


Οι φίλοι της Παναχαϊκής (Αχαιοί-3) σε ανάρτησή τους στο facebook αναφέρονται στο ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη:

Για ακόμη έναν εκτός έδρας αγώνα, γράφοντας αμέτρητα χιλιόμετρα, βρεθήκαμε και πάλι δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας. Και αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη (όπως και πριν τρεις βδομάδες) για τον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Μπορεί το διπλό να μην ήρθε, όμως τα κέρδη ήταν πολλά. Η ομάδα πάλεψε ενάντια σε ελλείψεις, αντιξοότητες και ασταθές περιβάλλον και έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει τους στόχους της. Το σημαντικότερο όμως ήταν οι τόσο όμορφες στιγμές με τα αδέρφια μας οπαδούς του Απόλλωνα. Η φιλοξενία: η λέξη “άψογη” είναι λίγη για να περιγράψει την πραγματικότητα. Γιατί υγιής συναγωνισμός σημαίνει να είσαι αντίπαλος μόνο για 90 λεπτά ακόμα κι όταν ο στόχος είναι κοινός και το παιχνίδι άκρως σημαντικό και για τους δύο. Άλλη μια φορά αποδείξαμε πως η μετακίνηση υγιών οπαδών δεν είναι έγκλημα. Είναι πολιτισμός. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τόσο τη διοίκηση του Απόλλωνα, όσο και πολύ περισσότερο τους οπαδούς του Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία. Θα πρέπει να ξέρουν ότι θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο όποτε επισκευτούν την Πάτρα και την Αγυια.

ΥΓ1: Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το σύνδεσμο οπαδών του Απόλλωνα για το φόρο τιμής που απέτισαν στον φίλο μας τον Παναγιώτη που μπορεί να έφυγε από κοντά μας αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα φροντίζουμε να είναι “μαζί μας πάντα και παντού” σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

ΥΓ2: Εξίσου ευχαριστούμε τη διοίκηση και τους παίκτες του Απόλλωνα για τη συγκινητική στιγμή που αντιπροσωπεία παικτών της Ομάδας του Απόλλωνα, κατέθεσε ανθοδέσμη για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, στο μέρος των Οπαδών μας.

ΥΓ3: Επειδή όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος και το δύσκολο είναι να το αναγνωρίζεις και να ζητάς συγγνώμη θεωρούμε το θέμα λήξαν και ευχόμαστε τα καλύτερα στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Δημήτρη Πολίτη.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ!!!!

ΑΧΑΙΟΙ 3Περισσότερα: