Οδυνηρή ήττα της Αχαΐκής 0-1 από τον Πανηλειακό (φωτο)Μόνο τους τρεις βαθμούς έψαχνε η Αχαϊκή στη προσπάθεια να ανέβει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή. Δεν τα κατάφερε όμως, αφού μετά από μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε μέσα στην Αχαγιά με 0-1 από τον Πανηλειακό και πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες για να σώσει την παρτίδα.

Αν έπαιρνε τη νίκη σήμερα σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Διαγόρα στη Καλαμάτα θα ήταν πάνω απ’ τη γραμμή. Τώρα θέλει μόνο νίκη στη Βάρδα και παράλληλα ήττα ή ισοπαλία του Διαγόρα με τη Ζάκυνθο.

Στο σημερινό ματς ο κόσμος δεν έδωσε βροντερό παρών αφού περίπου 150 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Οι Πυργιώτες πήραν τη νίκη στο 65′ όταν κέρδισε πέναλτι ο Σέου από τον Ρίλντι. Το εκτέλεσε ο Σωτηρόπουλος, νίκησε τον Δρακόπουλο και έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους.

Αμέσως μετά στο 66′ φοβερό σούτ του Γκοτσούλια έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δρακόπουλος.

Στο Α’ ημίχρονο ο Δρακόπουλος είχε πει όχι στο 36′ σε τετ α τετ του Λεβέντη.

Από την άλλη πλευρά η Αχαϊκή είχε ένα σουτ του Κοκκίνη άουτ στο 12′,μια κεφαλιά του Παπαδόπουλου στην αγκαλιά του Καπετανάκη στο 48′ και ένα σούτ του Αποστολόπουλου στο 77′ λίγο άουτ.

Γενικά η Αχαϊκή δεν έκανε καλή εμφάνιση και ο Πανηλειακός φυσικά δε χαρίστηκε.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βεργέτη από Αρκαδία (Χαραλαμπόπουλος, Σπηλιώτης).

Συνθέσεις

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ρίλντι, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος, Χαρικιόπουλος, Κοκκίνης, Σταυρόπουλος, Μούγκουλη (70′ Αποστολόπουλος).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Μπουρνέλης, Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας (90′ Βουργουτζής), Χατζηστάμου (85′ Κατελούζος), Σέου, Σωτηρόπουλος (82′ Κρεββατάς).

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...153 από τις 153 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: