Ο Πολλαετίδης για τα τρέχοντα θέματα του Αιολικού


Ο προπονητής της ομάδας του Αιολικού Μυτιλήνης, Γιάννης Πολλαετίδης, μιλώντας στο “SL”, ανέφερε μεταξύ αλλων εν όψει και της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων:

«Έχουμε επιστρέψει στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε στο γήπεδο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκείνο που μας απασχολεί όλους είναι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Ζευγολατιό, επιστρέφοντας στις νίκες.

Από τη στιγμή που θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις, οφείλουμε να κινηθούμε μεταγραφικά για να καλύψουμε τα όποια κενά δημιουργηθούν στο ρόστερ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι διαθέτουμε το απαραίτητο βάθος, σίγουρα θα κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε ένα αριστερό μπακ και από κει και πέρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ποιοι θα αποχωρήσουν. Όπως σας είπα όμως, αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Μετά θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα.

Ενημερώθηκα ότι ο Σπύρος ζήτησε να αποχωρήσει. Τι έχει μεσολαβήσει σε σχέση με τη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή, δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα μεταξύ τους, ωστόσο θεωρώ πως όλα αυτά λύνονται κατ΄ιδίαν, εφόσον υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές. Ο Σπύρος δεν μετέχει στις προπονήσεις, επομένως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Σε ότι με αφορά προπονητικά, είναι μια ακόμα απώλεια στη ραχοκοκκαλιά της ομάδας, αφού για το ματς με το Ζευγολατιό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε και οι Κριπιντίρης, Κρητικός. Επιπρόσθετα, πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τη θέση στην οποία αγωνίζεται. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Εκείνο που θέλω να διευκρινίσω, είναι ότι προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τον ποδοσφαιριστή. Κάθε άλλο, στήριξε την ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα, αγωνιζόμενος ακόμα και με ενοχλήσεις για να μας προσφέρει λύσεις σε κρίσιμα ματς.”


Περισσότερα: