Ο Πανσερραϊκός έχει σίγουρα χιούμορ και ποστάρει για ροζ φλαμίνγκο και Despacito


Εάν κάτι είναι γνωστό, ή θα έπρεπε να είναι πιστεύουμε, αυτό έχει να κάνει με το χιούμορ όσων διαχειρίζονται την εικόνα της ομάδας του Πανσερραϊκού στα κοινωνικά δίκτυα. Κατά καιρούς έχουν “γράψει” με τα πολύ έξυπνα σχόλια που έχουν ανεβάσει για την επικαιρότητα της ομάδας των Σερρών και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά το θέμα του έχει να κάνει με το τέλος του καλοκαιριού που πλησιάζει και την επιστροφή της ομάδας στους κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς που παρέμεινε άνετα στη Football League φέτος (τερμάτισε 8ος).

Επιστρατεύοντας αρκετή δόση χιούμορ, λοιπόν, ο Πανσερραϊκός κάνει ντεμπούτο στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν… με μια σπαρταριστή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.

Το χιούμορ στον αθλητισμό

Σαν παρένθεση, να πούμε ότι βρίσκουμε εξαιρετικό το να επιχειρείται να παρουσιαστούν τα αθλητικά θέματα με χιούμορ, διότι έχουμε πήξει πραγματικά με τα σοβαροφανή γύρω από τη μπαλίτσα (βλ. ανακοινώσεις ομάδων, διαχείριση κρίσεων, περιστατικά βίας, παρεξηγήσεις παραγόντων). Εντάξει, είναι σωστό να βλέπεις σοβαρά αυτό που κάνεις, αλλά το χιούμορ πιστεύουμε ότι δείχνει αυτό ακριβώς… ότι εντάσεις το παιχνίδι, την αγάπη για την ομάδα και τον τόπο σου, τον συναγωνισμό, την κόντρα, τις διαφορές, τη νίκη και την ήττα, σε ένα ευρύτερο πολιτισμικό πλαίσιο.

Το thematch.gr όχι μόνο συμφωνεί με την κατεύθυνση αυτή αλλά το κάνει πράξη από τότε που ξεκίνησε την προσπάθειά του να φέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις χαμηλότερες εθνικές κατηγορίες στην οθόνη των αναγνωστών. Γι’ αυτό και στο facebook πολλές φορές μαζί με την είδηση υπάρχει ένα σύντομο σχολιάκι που μπορεί να είναι άλλες φορές σαρκαστικό, άλλες φορές επικριτικό (όταν υπάρχουν σκιές σε θέματα), ή απλά χιουμοριστικό. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, άλλο το “εντάξει μωρέ, λέμε και καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα” το οποίο ουσιαστικά τα χωράει όλα αλλά από ουσία λίγη, και άλλο να βλέπουμε με διεισδυτικό βλέμμα την ειδησεογραφία και τα επίκαιρα μέσω του χιούμορ.


Περισσότερα: