Ο Καλογιαννίδης νέος προπονητής της Ερμιονίδας


Ο Κώστας Καλογιανίδης θα οδηγήσει από τον πάγκο της ομάδας της Αργολίδας την Ερμιονίδα στο επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Ερμή Μελιγούς.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Κώστας Καλογιαννίδης.

Η διοίκηση του συλλόγου είχε την Τρίτη (05/07) συνάντηση με τον 46χρονο τεχνικό, κατά τη διάρκεια της οποίας επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο νέος μας προπονητής έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της ΑΕ Ερμιονίδας την περίοδο 2015-16. Το βιογραφικό του ως τεχνικός ξεκινά από τον Άρη Τρίπολης, ενώ σ’ αυτό υπάρχουν και άλλα «βαριά» ονόματα του ποδοσφαίρου μας, όπως του Παναρκαδικού και της Καλαμάτας, σημειώνοντας επιτυχίες στις ομάδες που έχει εργαστεί. Ο Κώστας Καλογιαννίδης έχει περάσει και από την ΑΕΚ Τρίπολης, σύλλογο που ανέβασε από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική.

Ο 46χρονος προπονητής έγραψε τη δική του ιστορία τα τρία τελευταία χρόνια με τον Ερμή Μελιγούς, καθώς αποτελεί, δίχως καμία αμφιβολία, τον κορυφαίο τεχνικό, που έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας.

Έβαλε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις πιο σημαντικές στιγμές του συλλόγου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με διετή παρουσία του Ερμή Μελιγούς στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, που συνοδεύτηκε την προηγούμενη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει «λαμπρή» πορεία στα γήπεδα και ως ποδοσφαιριστής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022-23). Πρώτο μέλημα και του νέου μας προπονητή είναι ο καταρτισμός του ρόστερ σε συνεργασία με το νέο ΔΣ που έχει προκύψει.


Περισσότερα: