Α.Ο. Χαλκίδας – Παναχαϊκή 1-1 (βίντεο)


Στιγμιότυπα από το Χαλκίδα – Παναχαϊκή 1-1 για την 29η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Σήμερα είχαμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα, αν όχι το καλύτερο, τόσο στην απλότητα, στην πολύ καλή κατοχή μπάλας, πολύ καλό passing game και το εξαιρετικό διάβασμα σε ότι και αν έκανε ο αντίπαλος ώστε να περιορίσει την ανάπτυξη μας.

Πάντα εμείς είχαμε τη σωστή λύση και την ηρεμία και σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό ήμασταν καλοί στην αμυντική και επιθετική μας μετάβαση. Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες ολοκληρωμένες φάσεις επειδή κλέψαμε πολλές φορές την μπάλα στο μισό του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή ίσως θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, χάσαμε σε ένα βαθμό την κυριαρχία μας στο γήπεδο, την ωριμότητα που είχαμε και ήμασταν πιο βιαστικοί εκβιάζοντας ένα δεύτερο γκολ δίνοντας έτσι μια σχετική ισορροπία στο παιχνίδι. Στο τέλος ήρθε η ισοφάριση σε ένα σημείο που αδικεί τους παίκτες μας για τη συνολική εμφάνιση τους.

Όμως στο τέλος των ημιχρόνων πάντα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν έχουμε το αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που προηγήθηκε η ομάδα μας και δεν πήραμε τη νίκη. Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σοβαρότητα, την εμφάνιση, την προσωπικότητα τους και κρίμα που δεν ανταμείφτηκαν με το αποτέλεσμα.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τα παιδιά σκέπτονται το παιχνίδι και το κατανοούν. Όμως η μεγαλύτερη ανταμοιβή τους ήταν τα κολακευτικά λόγια των αντιπάλων για το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της Χαλκίδας για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια στον κ. Αυλωνίτη για την πολύ καλή ομάδα αλλά και τη δίκαιη κατάκτηση της δεύτερης θέσης».

  Φάσεις και γκολ


 

Περισσότερα: