Ο Άρης Πατρών τις ευκαιρίες, το Πάτραι το γκολ και πέρασε τελικό (βίντεο-φωτό)


Επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις πως πάντα απονέμεται δικαιοσύνη, κάτι ανάλογο συνέβη σήμερα στον ημιτελικό του Ανδρέας Κάνιστρας. Ο Άρης Πατρών ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες όμως δε μετουσίωσε σε γκολ.

Αντίθετα, το Πάτραι στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Θωμά πέτυχε το γκολ νωρίς μόλις στο 6′ με κοντινό σουτ του Γεωργοπούλου.

Οι πράσινοι είχαν σε μεγάλη μέρα και το γκολκίπερ Αναστασοβίτη ο οποίος σε 2-3 περιπτώσεις έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Ο Άρης απείλησε με τη σέντρα με τον Αγγελή, στο 12′ με τον Κούρτη, και στο 23′ με τον Αγγελή.

Στην επανάληψη με τον Μπούμπαλη στο 47′, τον Κουτρούμπα στο 57, τον Αγγελή στο 63′, τον Λυμπέρη στο 80′.

Πολύ συζήτηση για τη φάση του 88′ όταν ο Πανάρετος έπεσε από μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής Κώστας Ανδριανός έδωσε συνέχεια στο ματς, με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται έντονα.

Οι πράσινοι απείλησαν με τον Αγριμάκη σε μεγάλη ευκαιρία στο 40′, το Σαμπανεϊ στο 74′ και το Γραμματικόπουλο στις καθυστερήσεις στη λήξη του ματς.

Κοσμοσυρροή όπως ήταν φυσικό στο Κάνιστρας αφού πάνω από 600 με 700 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον ημιτελικό με την κερκίδα κατάμεστη και πολλοί όρθιοι απέναντι.

Σφύριξε ο Κώστας Ανδριανός (Οικονόμου- Τραγουλιάς)

Συνθέσεις

Άρης Πατρών: Θωμάς, Πανάρετος, Λάτσης (70′ Καταρτζόπουλος), Μετζελόπουλος, Δασουράς, Βουτσινάς, Αγγελής, Μπούμπαλης, Κούρτης, Μητρόπουλος (52′ λ.τ.Λυμπέρης), Γράβαλος.

Πάτραι: Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Παπαγεωργίου, Αγριμάκης (84′ Μωραΐτης), Μπακάλης, Αλεξανδρής (68′ Δημητρακόπουλος),   Μιχαλόπουλος (63′ Γραμματικόπουλος), Σαμπανεϊ, Γεωργόπουλος, Φούφουλας.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Οι συνεντεύξεις των προπονητών του Ημιτελικού Άρης Πατρών – Πάτραι (βίντεο)

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...97 από τις 97 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: