Ο Αρχιδιαιτητής Κλάτενμπεργκ την Κυριακή στην Άρτα


Στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων της Άρτας θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τη Δόξα Δράμας.

Η Αρτινή ομάδα είχε στείλει πρόσκληση στον πρώην Σκωτσέζο διαιτητή για να δει από κοντά το ματς και αυτός αποδέχθη τη πρόσκληση.

Είναι η δεύτερη φορά που θα δει παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας αφού είχε παρακολουθήσει στη Νίκαια και αγώνα του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση του Καραϊσκάκη:

Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ εκφράζει την μεγάλη χαρά και τιμή για την παρουσία του Βρετανού Αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ / ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο παιχνίδι της ομάδα μας με την Δόξα Δράμας την Κυριακή (18/4/2021) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague 2 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η αποδοχή της πρόσκλησής μας και η παρουσία του κυρίου Κλάτενμπεργκ στο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας μας είναι ιδιαίτερα τιμητική τόσο για την ομάδα μας όσο και για την πόλη μας.

Ευελπιστούμε η παρουσία του και. Κλάτενμπεργκ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος της Superleague 2 να συνεχιστεί και στις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».


Περισσότερα: