ΘΕΜΑ: Πότε θα ξεκινήσει επιτέλους η Β’ Εθνική;

Football League


Έχουμε μπει στον Οκτώβρη και ακόμα κανείς δεν ξέρει πότε επιτέλους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι ομάδες είναι ανάστατες και όλοι διαμαρτύρονται – και με το δίκιο τους – αφού οι πιο πολλές ομάδες έχουν κλείσει πάνω από 2,5 μήνες προετοιμασία και δεν μπορούν να παίξουν άλλα φιλικά.

Τα προβλήματα είναι παρα πολλά σε αυτό το ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα. Καταρχήν δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της περσινής περιόδου αφού δεν έχει τελεσιδηκήσει η γνωστή υπόθεση που αφορά τη Ζάκυνθο και τον Πανελευσινιακό, παρότι εκρεμεί εδώ και πέντε μήνες. Αυτά τα τραγελαφικά μόνο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν.

Κατά δεύτερον δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον από τηλεοπτικούς σταθμούς για να πάρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εν λόγω πρωταθλήματος.
Ο ΟΤΕ tv, που είχε πέρσι τα δικαιώματα, δεν ενδιαφέρεται φέτος, ενώ η Nova έδωσε μια πολύ χαμηλή προσφορά, σχεδόν ψίχουλα, που δεν ικανοποίησε τις ομάδες.

Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας μεγάλος χορηγός να στηρίξει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και όλες οι σχετικές προσπάθειες που έγιναν έπεσαν στο κενό. Όλοι θέλουν επιτέλους να ξεκινήσει το πρωτάθλημα διότι έτσι όπως πάει η κατάσταση οι ομάδες θα δώσουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και θα φτάσουν να παίζουν μέσα στο κατακαλόκαιρο αγώνες.

Έτσι όμως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα πάντα ειναι στον αέρα λόγω αυτών των τεράστιων προβλημάτων που δεν έχουν λυθεί και δείχνουν από μία ακόμα όψη τον κατήφορο που βαδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Περισσότερα: