Ντέρμπι ανόδου στην Αμαλιάδα (Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή)

asteras-axaiki-2016
Συνεχίζονται τη προσεχή Κυριακή τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τη διεξαγωγή της 5ης προτελευταίας αγωνιστικής.


Στην Αμαλιάδα ο Αστέρας του Αλέξη Γαβριλόπουλου υποδέχεται την Αχαϊκή του Μίλτου Γκόφα στις 17:00 το απόγευμα. Μεγάλο μάτς με τεράστο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομαδες,αφού η Αχαϊκή θέλει το βαθμό της ισοπαλίας για να σφραγίσει την άνοδο, ενώ ο Αστέρας θα επιδιώξει μόνο τη νίκη με την οποία θα τον φέρει πολύ κοντά στην άνοδο.

Παράλληλα, τα βλέματα θα είναι στραμένα και στο άλλο ματς που θα γίνει στις Κεραμιές στις 15:30. Αν το Τσιλιβί δεν νικήσει τον Α.Ο. Εικοσιμίας, τότε αυτόματα η Αχαϊκή παίρνει το εισιτήριο της ανόδου ακόμα και αν ηττηθεί απο τον Αστέρα στο μεταξύ τους ματς.

Στα αγωνιστικά, και πάλι δε θα αγωνιστεί για την Αχαϊκή ο τραυματίας Τσίμπιτσης. Ο Αστέρας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα αγωνιστεί πλήρης.

Σημειώστε ότι αρκετοί οπαδοί των κιτρινόμαυρων θα μεταβούν στη γειτονική Αμαλιάδα ενω συνολικά υπολογίζεται πως πάνω απο 1.500 φίλαθλοι απο Ηλεία και Αχαία θα παρακολουθήσουν το ματς.


Περισσότερα: