Νίκη ελπίδας για Θύελλα, μάχη για τη σωτηρία με Διαγόρα μέχρι το φινάλε (βίντεο-συνεντεύξεις-φωτό)


Γειτονικό ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 300 περίπου φίλων του ποδοσφαίρου στο Φώτης Αραβαντινός ανάμεσα στη Θύελλα και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Μέτριο έως κακό το πρώτο μέρος, πολύ καλύτερο με φάσεις γκολ και δοκάρι η επανάληψη.

Στις λεπτομέρειες νίκησε η Θύελλα με 1-0 και εξακολουθεί να ελπίζει με τις δύο ομάδες της Αχαΐας να δίνουν μάχη ίσως μέχρι τέλους.

Όπως είπαμε το πρώτο ημίχρονο ήταν από μέτριο έως κακό και είχε μόνο από μια φάση για κάθε ομάδα.

Στο 12′ με το Βλασόπουλο για τη Θύελλα και στο 17′ με το Γεωργαντόπουλο για το Διαγόρα, ενώ οι του Διαγόρα στο 24′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι ( δείτε το βίντεο με τη συγκεκριμένη φάση).

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός με τη Θύελλα να πετυχαίνει το 1-0 στο 56′ με σουτ από τα πλάγια του αρχηγού του Βλασόπουλου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 48′ με το Μπούμπαλη, στο 52′ σε φάουλ του Κωνσταντινίδη, στο 62′ σε κεφαλιά του Ντίνου και στο 75′ με το δοκάρι του Βλασόπουλου.

Ο Διαγόρας είχε καλές στιγμές στο 67′ μεγάλη διπλή ευκαιρία με το Πανάρετο, στο 73′ σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου, στο 86′ με τον Ασπρογιάννη.

Σφύριξε ο Αλέξανδρος Φωκάς (Ζούλης- Σωτηρόπουλος).

Συνθέσεις

Θύελλα Πατρών:Δημόπουλος, Ν.Κωσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Κατριβέσης, Δασουράς, Βουτσινάς, Αγγελής (76′ Βασιλικόπουλος), Ντίνος, Κ.Κωσταντινίδης (85′ Πανίτσας), Σκεπετάρης (28′ λ.τ.Μπούμπαλης).

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Νικολόπουλος (75′ Κοτσόκολος), Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιμάτσι (58′ Σχοινάς), Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας.

  Φάσεις και γκολ

  Φάσεις και γκολ

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...85 από τις 85 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: