Νεοκλής Ξένος: «Πολύ οργανωμένο σωματείο ο Οδυσσέας Νυδριού»

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Στο τοπικό πρωτάθλημα Πρέβεζας/Λευκάδας αγωνίστηκε φέτος ο Αμαλιαδαίος αμυντικός Νεοκλής Ξένος ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Οδυσσέα Νυδριού.

Η ομάδα είχε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα ενώ όπως μας είπε ο Ξένος τα επόμενα χρόνια θα πρέπει ο στόχος να είναι ο πρωταθλητισμός…

Διαβάστε τι μας είπε…

“Η φετινή χρονιά βάση στόχων της ομάδας ήταν πετυχημένη αν και θα μπορούσαμε σε πολλά παιχνίδια να τα έχουμε πάει ακόμα καλύτερα.

Στόχος ήταν η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να βγάλει κάποιους παίκτες μικρούς σε ηλικία ώστε να πάρουν σιγά σιγά την εμπειρία από αντρικό πρωτάθλημα γιατί οι ακαδημίες του Οδυσσέα έχουν 100 και πλέον παίκτες μικρούς σε ηλικία…

Σε όλη τη χρονιά η διοίκηση στάθηκε κοντά μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με πληρωμές στην ώρα τους και με το παραπάνω μέσα σε εορταστικές περιόδους.

Παρείχαν ιατρική περίθαλψη για το οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε σε κάθε  ποδοσφαιριστή κάτι το οποίο είναι πολύ μεγάλη βοήθεια άνεση και σιγουριά για ένα ποδοσφαιριστή ειδικά ερασιτέχνη.

Είχαμε τη βοήθεια δύο προπονητών οι οποίοι ήταν πρώτα φίλοι μας και στηρίγματα σε οποιοδήποτε τομέα ψυχολογικής στήριξης χρειαζόταν (ειδικά προς τους παίκτες μικρότερης ηλικίας που έμπαιναν τώρα στην ομάδα) και ανθρώπων που μέσα από τις προπονήσεις πρώτα ήθελαν να μας κάνουν να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε για να μας βγει και στα επίσημα παιχνίδια η χαρά του ποδοσφαίρου.

Πολίτης Πάνος και  Χρήστος Βανας τα ονόματα των προπονητών, οι οποίοι στάθηκαν πρώτα ως άνθρωποι όλη τη χρονιά κοντά μας και μετά αγωνιστικά.

Νομίζω πως η ομάδα χρειάζεται να θέσει στόχους πρωταγωνιστικούς τα επόμενα χρόνια αφού έχει οργάνωση (που πάντα παίρνει και υπάρχει βελτίωση) διαθέτουν εμπειρία από την κατηγορία, φουρνιές ποδοσφαιριστών που έρχονται από πίσω, χρήματα και τη βοήθεια του Μεγαλομετόχου της Μονακό που βοηθάει σε συγκεκριμένα κομμάτια την ομάδα κατόπιν συμφωνίας.

Στην ομάδα  έχει δημιουργηθεί μια παρέα δέκα ατόμων οι οποίοι τρέχουν το σύλλογο με ρόλους και σε συγκεκριμένα κομμάτια και απλά έχουν τους τίτλους πρόεδρος ταμίας π.χ ώστε ο καθένας να ξέρει πάνω σε τι δουλεύει και με τι ασχολείται.

Ειδικά όμως είναι όλοι για όλα και όλοι για εμάς ώστε να είμαστε ήρεμοι όταν πατάμε στο χορτάρι

Πραγματικά φέτος το χαρήκαμε, και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας κάναμε άψογη παρέα με πολυ καλό κλίμα φιλικό και συναδελφικό στα αποδυτήρια κάτι που είχα χρόνια να ζήσω ακόμα και από επαγγελματικό επίπεδο…

Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες με το γήπεδο λόγω βροχών όμως ακόμα και αυτό η διοίκηση προσπαθεί να το λύσει ώστε η ομάδα να αποκτήσει τεχνικό τάπητα ώστε να εξυπηρετηθούν και οι ακαδημίες και εμείς γιατί το χρειαζόμαστε λόγω οτι υπάρχει επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου από πολλά τμήματα ακαδημιών και πολλές βροχές μέσα στο χρόνο…


Περισσότερα: