Το νέο πλάνο της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για τις Ακαδημίες


Το νέο πλάνο λειτουργίας των Ακαδημιών της  παρουσίασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών και Προπονητή των Κ20 και Κ17 Φώτη Παπαπαναγή να αναλύει λεπτομερώς στους εκπροσώπους του τύπου και τους φιλάθλους όλα όσα έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του.

Στην παρουσίαση, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Κώστα Κατσουράνη, πρώτος πήρε το λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος αφού καλωσόρισε τον Φώτη Παπαπαναγή δήλωσε ότι η Διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί και ότι περνά από το χέρι της για να του παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς.
Στη συνέχεια ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε ότι επίκεντρο του προγράμματος είναι τα ίδια τα παιδιά τα οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θέλουμε να τα κάνουμε πρώτα σωστούς ανθρώπους και μετά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Φώτης Παπαπαναγής ο οποίος αφού παρουσίασε αναλυτικά το νέο πλάνο λειτουργίας των Ακαδημιών της Παναχαϊκής τόνισε ότι βρίσκεται στην Πάτρα για να υπηρετήσει το όραμα του Κώστα Κατσουράνη. «Αν γυρνούσαν όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που τους ανέδειξε, θα είχαμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το όραμα του Κώστα Κατσουράνη έχει γίνει και δικό μου από τον Αύγουστο. Στόχος μας είναι μία Ακαδημία σύγχρονη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δημιουργώντας σωστούς χαρακτήρες που θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα. Το brand name της Παναχαϊκής είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα”.

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ο πρόεδρος Κώστας Μπακαλάρος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Ευσταθίου καθώς και οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Ηλίας Κυριακίδης, Μιχάλης Γεωργόπουλος, Ηλίας Σορώκος κ.α.

Πηγή


Περισσότερα: