Νέο γήπεδο μόνο για να το βλέπουν έχουν στη Σάμη της Κεφαλονιάς


Αχρησιμοποίητο το νέο γήπεδο στην Κεφαλονιά εξαιτίας της κωλυσιεργίας του Δήμου, αναφέρουν δημοσιεύματα του τύπου.

Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Κεφαλονιά είναι έτοιμο εδώ και μήνες, όμως η απίστευτη κωλυσιεργία της δημοτικής Αρχής έχει ως αποτέλεσμα οι τοπικές ομάδες να το… κοιτάνε, αντί να παίζουν ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του efimeridakefalonia.gr, το γήπεδο της Σάμης έχει ολοκληρωθεί από τον Ιούλιο του 2016, με χρηματοδότηση του έργου κατά 98% από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ο Δήμος, ως ιδιοκτήτης της έκτασης, ανέλαβε να συνεισφέρει μόλις στο 2% της χρηματοδότησης. Τουτέστιν, 2.400 ευρώ, ποσό το οποίο είχε προϋπολογιστεί για να αποπερατωθούν τα έργα περίφραξης και μάλιστα σε δύο πλευρές από τις τέσσερις του γηπέδου.

Παρά τη σχετική έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου από το Σεπτέμβριο, ακόμα η περίφραξη δεν έχει πραγματοποιηθεί και ως εκ τούτου το γήπεδο δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια χρήσης. Κατά τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες από το τοπικό site, υπεύθυνη είναι η δημοτική Αρχή και ο αντιδήμαρχος της περιοχής.

Απόρροια όλων αυτών, είναι οι τοπικές ομάδες που θα έπρεπε να αγωνίζονται στο γήπεδο της περιοχής τους να ταλαιπωρούνται και να πηγαίνουν σε άλλο γήπεδο του νησιού για τους εντός έδρας αγώνες τους, πληρώνοντας το εκεί γήπεδο.

Πηγή


Περισσότερα: