Νέα απώλεια βαθμών για ΠΑΟ Βάρδας στο 0-0 με Θύελλα Ραφήνας (φωτό-βίντεο)Δε μπόρεσε ο ΠΑΟ Βάρδας στη Νέα Μανωλάδα (γίνονται εργασίες στο χλοοτάπητα της Βάρδας) να κάμψει την αντίσταση της Θύελλα Ραφήνας. Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι με πολλά λάθη και λιγοστές φάσεις, οι πράσινοι του Μίκι Τσίρκοβιτς παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στην αξιόμαχη Θύελλα Ραφήνας.

Δύο μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν προς το τέλος του ματς μια για κάθε ομάδα. Στο 84′ όταν για τη Ραφήνα έφυγε τετ α τετ ο Μπουντάκης αλλά ο πολύ καλός νεαρός Πατρινός γκολκίπερ Δημόπουλος είπε όχι, ενώ στο 94′ ο Γιώργος Πολίτης έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν από κοντά σούταρε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Νωρίτερα στο 14′ όλοι φώναξαν γκολ αλλά αιφνιδιάστηκαν αφού το σουτ του Περικλή Πολίτη πέρασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Γενικά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν ανορθόδοξα με βαθιές μπαλιές να απειλήσουν, με τους αμυντικούς της Ραφήνας σχετικά άνετα να κρατάνε το μηδέν.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αχαιού Παναγιώτη Καδδά με βοηθούς Οικονόμου και Ανδριανό).

Περίπου 200 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς με βροχή προς το τέλος ενώ μετά το 70′ είχε σχεδόν σκοτεινιάσει.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσσης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Πέκεζ (26′ λ.τ. Γούρμος), Π.Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντάζος (58′ Νικολόπουλος), Μπούνας, Μικελάτος, Ζέλιος.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (87′ Βουρνάζος), Αράπης, Μπουντάκης (85′ Μπαμπαλής), Δημητρίου, Μαργέτης (75′ Λ.Παπαδόπουλος).

  Φάσεις

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...52 από τις 52 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: